DRAGANA MIRKOVIĆ IZGLEDA KAO DAMA, ŽIVI U DVORCU I NOSI MARKIRANU ODJEĆU: Ovako je izgledala prije operacija (FOTO)

Show
DRAGANA MIRKOVIĆ IZGLEDA KAO DAMA, ŽIVI U DVORCU I NOSI MARKIRANU ODJEĆU: Ovako je izgledala prije operacija (FOTO)
.

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica, a tokom 35 godina karijere neprekidno je pomjerala muzičke granice.

Njena karijera pjevačice je počela tako što je pjevala na jednoj svadbi gdje ju je čuo istaknuti pokojni kompozitor Novica Urošević koji je u Dragani vidio veliki talenat. Prvi album izdala je 1984. godine i on je prodat u 160.000 primjeraka, a sa svakim svojim novim albumom, Dragana je mijenjala i svoj izgled.

Dragana je 1986. godine postala član "Južnog vetra", rame uz rame sa Šemsom Suljaković, Miletom Kitićem, Kemalom Malovčićem i Sinanom Sakićem.

Na internetu se pojavio snimak iz perioda kada je Dragana nastupala sa "Južnim vetrom". U žutim pantalonama i patikama, zelenom mantilu i trakom na glavi, Dragana kao još uvijek djevojčurak, pjevala je pjesmu "Sreća mi je okrenula leđa", a publika je bila prosto oduševljena njome.

A ono što je svima zapalo za oko jesu njeni zubi koji su bili razdvojeni, kao i usta koja nisu bila puna kao sada, što dovodi Draganu do neprepoznatljivosti! 

Izvor:Espreso

Novo