SUZITE STRUK POMOĆU OVOG TRIKA! Izgledaćete mršavije i atraktivnije!

Zanimljivosti
SUZITE STRUK POMOĆU OVOG TRIKA! Izgledaćete mršavije i atraktivnije!
.

Spremate se za izlazak, a imate problem sa viškom kilograma? Ovaj trik će vam pomići da izgledate savršeno
Svi dobro znamo da se jedino redovnom i redukovanom ishranom mogu postići najbolji rezultati, ali ako apsolutno morate do sutra da izgledate ekstra vitko, evo tajni koje će vam pomoći da u tren oka izgledate ovako.

Visoke štikle - obavezno!

Najefikasniji način da suzite figuru i djelujete više jeste da obujete cipele na visoku potpeticu. Stvar je u proporciji! Ako ste visoke 165 cm i imate 58 kg, sa štiklama postižete visinu od 174 cm na isti broj kilograma.

Odjeća koja sužava

Bitno je da izaberite pravi model. Istaknite liniju struka pantalonama ili farmerkama sa spuštenim strukom i našivenim džepovima na zadnjem dijelu. Svakako povedite računa da vam budu pomalo tjesne. Pravilo je - što tamnija odjeća to sitnija figura. Nosite uže T-majice, pripijene košuljice i majčice na bretele - poželjno je što dubljeg dekoltea.

Minimalizujuća šminka

Na dio obraza, tik ispod jagodica, stavite bronzer - tako ćete dobiti efekat užih obraza, a istaknutih jagodica. Zatim, na jagodice nanesite malo svjetlucavog rumenila u prahu u bež ili šampanj boji,prenosi Magazin.novosti.

Neka vam dekolte izgleda bujno. Ovo je jednostavan trik. Uz raskošan dekolte struk djeluje tanje, a cela figura skladnije. U udubljenje između grudi nanesite bronzer u prahu koji je otprilike dvije nijanse tamniji od prirodne boje vaše kože, i u tren oka dobijate bujno poprsje.

Zauzmite odgovarajuću pozu

Zabacite ramena unazad i na dole, a zatim uvucite stomak. Tako ćete „izravnati“ i stomak i zadnjicu. Stojte (i sjedite) uspravno. Zamislite da vam je za vrh glave privezan konopac koji vas vuče na gore. Zračićete samopouzdanjem i osjećaćete se kao da ste nekoliko centimetara više.
 

Novo