OVAKO IZGLEDA ROĐENA SESTRA LEPE BRENE: Prva je počela da pjeva, A EVO KO JE ONA! (FOTO)

Show
OVAKO IZGLEDA ROĐENA SESTRA LEPE BRENE: Prva je počela da pjeva, A EVO KO JE ONA! (FOTO)
.

Pjevačica podijelila fotku sa sestrom, mnogi govore da liče.

Lepa Brena, koja trenutno uživa sa suprugom Bobom Živojinovićem u Italiji, svoj privatan i porodični život nije skrivala od očiju javnosti, a domaćoj publici je poznato i da ima brata Faruka, o kojem smo nedavno pisali, i sestru Faketu za koju rijetko ko zna kako izgleda.

Nakon što smo pjevačicinog brata gledali kao jednog od učesnika u takmičenju "Nikad nije kasno", Brena je na svom Instagramu podijelila i fotku sa sestrom i oduševila sve.

Faketa sa mužem i djecom živi u Kanadi, a Brenina sestra na svakoj zajedničkoj slici dobije brojne komplimente, a bilo je i onih koji tvrde da njih dvije mnogo liče.

"Sestre, tako treba", "Faketa je ljepotica", "Ništa se nije promijenila", "Ličite", bili su samo neki od komentara na pjevačicinoj fotografiji.

Lepa Brena je svojevremeno otkrila i da je Faketa počela da pjeva prije nje, odnosno da je prva u porodici uplovila u svet muzike.

"Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da pjeva prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog, Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmjeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pjevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća", rekla je svojevremeno.

Novo