DARIJU KISIĆ GLEDA CIJELI BALKAN, DOKTORICA IZGLEDA KAO AVION: OBJAVLJNA SLIKA IZ PROŠLOSTI, evo kako je izgledala (FOTO)

Region
DARIJU KISIĆ GLEDA CIJELI BALKAN, DOKTORICA IZGLEDA KAO AVION: OBJAVLJNA SLIKA IZ PROŠLOSTI, evo kako je izgledala (FOTO)
.

O Doktorici Kisić dosta se pričalo posljednjih nekoliko mjeseci, a posebno je na meti bila zbog svog izgleda.

- Toliko toga se sada preuveličava. Da li je čista kosa zaista takva rijetkost da bi o tome trebalo da pričamo danima? Stvarno mislim da su priče o nečijem izgledu predimenzionirane. Voljela bih da kažem kako redovno idem u teretanu i vježbam, ali sam od onih žena koje svakog ponedjeljka to planiraju. Ovog i još nekoliko sledećih, definitivno, neću početi - komentarisala je ranije za jedan medij zamjenica direktora Instituta "Batut".

Zanimljivo je poređenje izgleda dr Darije Kisić Tepavčević od prije nekoliko godina (tj. prije nego što je korona bila aktuelna i pre nego što se pojavljivala u medijima u toj mjeri) i njenog izgleda danas.

Ono što se da primetiti jeste da je dr Kisić Tepavčević samo promijenila boju kose, koja je sada nešto svetlija.

Takođe, ona je nedavno skratila kosu, što nije ostalo nezapaženo u javnosti.

Međutim, neke drastične promene u izgledu nema jer je ona, očigledno, i ranije pridavala značaja pristojnom izgledu i stilu. Može se primijetiti da se taj stil nije promijenio do danas.
 

(Republika.rs)

Novo