SESTRE BLIZANKINJE RAZLIČITE BOJE KOŽE RODILE SU SE 1993. na isti dan i u istom satu: Danas imaju 28 godina I SVI SU U ČUDU KAD VIDE KAKO IZGLEDAJU (FOTO)

Show
SESTRE BLIZANKINJE RAZLIČITE BOJE KOŽE RODILE SU SE 1993. na isti dan i u istom satu: Danas imaju 28 godina I SVI SU U ČUDU KAD VIDE KAKO IZGLEDAJU (FOTO)
Ove 23-godišnjakinje rođene su u Velikoj Britaniji, a njihov otac Vins je poreklom sa Kavkaza, dok je majka Dona polu Jamajčanka, a miks gena za rezultat je imao neobičnu razliku između dvije sestre, piše Žena.blic.rs

Ove 23-godišnjakinje rođene su u Velikoj Britaniji, a njihov otac Vins je porijeklom sa Kavkaza, dok je majka Dona polu Jamajčanka, a miks gena za rezultat je imao neobičnu razliku između dvije sestre, piše Žena.blic.rs

Lusi i Marija su dvojajčane bliznakinje, što se dešava kada su dve različite jajne čelije oplođene od strane dva različita spermatozoida istovremeno. U osnovi one su samo regularne sestre, koje su se rodile u isto vrijeme, pa otuda i potpuno drugačiji izgled ovih djevojaka.

"Niko nikada ne vjeruje da smo bliznakinje jer sam ja bela, a Marija tamnoputa. Čak i kada se obučemo isto, još uvijek ne izgledamo ni kao sestre, a kamoli bliznakinje. Prijatelji u razredu su nas terali da im donesemo krštenice kako bismo im dokazali da smo zaista sestre", ispričala je Marija pre nekoliko godina za "Daily Mail".

Ove djevojke tvrde da je njihova majka bila šokirana na porođaju i da nije mogla ni da nasluti da je tako nešto moguće:

"To je za nju bio užasan šok. Nije imala pojma da ćemo biti toliko različite. Kad nas je babica dala njoj u ruke, obe su bile bez riječi".

Inače, one imaju i dva starija brata i jednu sestru, a kažu da je njihova put nešto između njih dve. "Naša braća i sestra imaju kožu čija je boja miks moje i Marijine. Ja i ona smo na dva različita kraja spektra, a oni su između nas", ističe Lusi.

Interesovanja bliznakinja različita su baš kao i njihova spoljašnjost - Lusi je studirala umjetnost i dizajn, a Marija prava.

Novo