MOSTAR: Upoznajte jedan od najljepših gradova, posjetite Stari most i uživajte u dvodnevnom odmoru za dvije osobe u novootvorenom hotelu Verso 4*!

Aktuelno
MOSTAR: Upoznajte jedan od najljepših gradova, posjetite Stari most i uživajte u dvodnevnom odmoru za dvije osobe u novootvorenom hotelu Verso 4*!
-

Bulevar kao žila kucavica grada Mostara predstavlja savršenu lokaciju hotela Verso za sve one koji žele istraživati staru jezgru grada, upijati život lokalaca na glavnim ulicama, uživati u barovima, shoppingu ili odmoru u parku u kojem je smješten poznati kip Bruce Lee-a.

Boravak u Mostaru pruža idealnu priliku za posjet brojnim poznatim destinacijama poput Počitelja, Blagaja, vodopada Kravice ili Međugorja.

Blizina predivne jadranske obale ali i planinskih bisera pružaju idealnu priliku da uživate u Dubrovniku udaljenog tek 1.5 h vožnje ili pak ostalih brojnih aktivnosti poput najdužeg Zip linea u BiH, planinarenja, jahanja, biciklizma, raftinga i brojnih drugih aktivnosti koje prirodom bogata Hercegovina i njezina okolica nudi.

Glavni kolodvor udaljen je manje od 5 minuta vožnje, dok se zračna luka Mostar nalazi na udaljenosti od 10 minuta vožnje što čini savršen odabir svih gostiju koji su kao izbor za putovanje odabrali javni prijevoz.


Mostar umiven suncem i okružen prirodnim ljepotama predstavlja atraktivnu turističku lokaciju koja je spremna zadovoljiti potrebe bilo putnika željnog aktivnog ili relaksirajućeg odmora.

 

Odaberite jednu od ponuđenih opcija i posjetite jedan od najljepših gradova Bosne i Hercegovine!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Novo