Pet noćenja u apartmanima Doha za četiri osobe platite 317 KM, Citydeal-u 53 KM, a ostatak od 264 KM prilikom dolaska u apartmane!

Aktuelno
Pet noćenja u apartmanima Doha za četiri osobe platite 317 KM, Citydeal-u 53 KM, a ostatak od 264 KM prilikom dolaska u apartmane!
-

Ulcinj je odličan izbor za sve koji žele svoj odmor provesti aktivno. Zaista, nude vam mnogobrojne mogućnosti za različite aktivnosti.

Od kitesurfinga, ronjenja, jahanja do podvodnog ribolova.Ulcinj ima značajno mjesto kod ljubitelja ptica i ornitologa.

Možete uživati ​​u promatranju oko 240 vrsta ptica, što predstavlja polovicu registriranih ptica u Europi. Među njima se nalaze i rijetke vrste, kao što su pelikani, kormorani.

Kompleks apartmana-bungalova Doha nalazi se na najboljoj lokaciji na Velikoj Plaži u Ulcinju, u neposrednoj blizini hotelskog kompleksa Belvi, na 100 metara udaljenosti od preljepih plaža Majami Beach i Toni Grill.

Apartmani su novogranja, prizemni, sa ogromnim i zasebnim terasama. Ispred njih, ka moru, nema drugih objekata, tako da spadaju u mali broj ekskluzivnih objekata koji se nalaze na prvoj liniji objektata prema moru i Velikoj Plaži.

Bezbrižno uživajte u ljetnim radostima! CityDeal Vam uz kupovinu vaučera poklanja putno osiguranje sa dodatnim pokrićem za COVID-19!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Novo