NIMALO NE LIČE, SESTRA MAJE BEROVIĆ JE PRAVA BOMBETINA: Nikad je prije nismo vidjeli, TOP RIBA (FOTO)

Show
NIMALO NE LIČE, SESTRA MAJE BEROVIĆ JE PRAVA BOMBETINA: Nikad je prije nismo vidjeli, TOP RIBA (FOTO)
.

Maya Berović važi za jednu od najpopularnijih pjevačica sa naših prostora. Njene pjesme postale su glavni hitovi u svim klubovima, ruše rekorde posjećenosti na youtube-u, a osim pjesama, njen izgled naprosto plijeni pažnju svih.

Maya je također i jedna od estradnih umjetnica koja rijetko kada priča o svojoj porodici i eksponira ih u javnosti, međutim njena rodica objavila je fotografiju na kojoj se nalazi i Mayina sestra Jelena Berović. Jelena je totalno drugačija od Maye. Ne voli da bude viđena u javnosti, povučenija je i dosta se razlikuje i po izgledu. Sudeći po sličnostima sa fotografije, pjevačica i njena sestra imaju istu boju očiju.

Na fotografiji ispod, djevojka desno je Mayina sestra.

Inače, Maya je popularna još otkad je snimila svoj prvi album  2007. godine u Grand produkciji pod nazivom Život uživo.  Godine 2008. izdaje svoj drugi album Crno zlato. Sljedeće godine objavljuje singl "Koliko te ludo volim ja",nakon čega nastupa po noćnim klubovima i diskotekama, praveći tako kratku medijsku pauzu. U izdavačkoj kući BN Music 2011. godine snima svoj album pod nazivom Maya 2011. U oktobru 2012. izdaje album Djevojka sa juga, sa uvrštenim pjesmama "Mama, mama, Djevojka sa juga" i "Jedan pravi". Dvije godine kasnije slijedi peti studijski album Opasne vode na kojem se nalazi pjesma "Dečko za provod". Na albumu se našla i pjesma "Alkohol" kojom se Maja prestavila na prvom Pinkovom festivalu. Trenutno živi i radi u Beogradu, a svoje pratitelje redovno časti novim pjesmama, kao i fotografijama na kojima pokazuje svoj fantastičan izgled.

Novo