Apart Hotel Kalamper 4* - neka Vaša destinacija za ljetovanje budu Dobre Vode!

Aktuelno
Apart Hotel Kalamper 4* - neka Vaša destinacija za ljetovanje budu Dobre Vode!
-

Ovaj aparthotel nalazi se uz plažu Veliki pijesak u Baru.

Objekt obuhvaća krovnu terasu i privatnu plažu na kojoj su gostima ljeti, uz prethodno odobrenje osoblja recepcije, besplatno na raspolaganju suncobrani, stolice i ležaljke.

Svi moderno uređeni studiji i apartmani aparthotela Kalapmer ističu se modernim uređenjem te popločanim podovima. Sve smještajne jedinice uključuju vlastiti balkon s pogledom na more, klima-uređaj i prostor za sjedenje.

U restoranu u sklopu objekta svakog jutra poslužuje se bife doručak, a za večeru gosti mogu uživati u ribljim specijalitetima. Bar na plaži izvrsno je mjesto za opuštanje uz koktele i lagane zalogaje.

Hotel Kalamper nudi besplatno parkiralište pod video nadzorom. U zajedničkim prostorijama dostupan je besplatan WiFi.

Gosti mogu besplatno koristiti spa centar, teretanu i dječju igraonicu u susjednom objektu Kalamper Hotel & Spa, udaljenom oko 50 metara.

Odaberite između dva, tri, pet ili sedam noćenja sa doručkom za četiri osobe u apartmanima Apart Hotela Kalamper u Dobrim Vodama!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Novo