ŽENA SAŠE POPOVIĆA DOŠLA NA KONCERT MARIJE ŠERIFOVIĆ, ZANIJEMILI SU KAD SU VIDJELI ŠTA DRŽI U RUCI: Ovo je preskupo, ŠOK DETALJ!

Praktična žena
ŽENA SAŠE POPOVIĆA DOŠLA NA KONCERT MARIJE ŠERIFOVIĆ, ZANIJEMILI SU KAD SU VIDJELI ŠTA DRŽI U RUCI: Ovo je preskupo, ŠOK DETALJ!
-

Marija Šerifović održala je večeras koncert pred prepunim Sava centrom u Beogradu. A iz prvog reda njen nastup su pratili Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović čiji nam je stajling privukao pažnu - posebno jedan njegov detalj.

 

Suvišno je reći da je pjevačica Marija Šerifović oduševila publiku fantastičnim interpretacijama. Od nje se ništa manje od sjajnog pevanja ni ne očekuje, a pogledajte je na sceni!

foto: RAS Srbija

Marija koja je već duže vrijeme na posebnom režimu ishrane sve je mršavija i mršavija. Posebno je dobro to što nije odabrala ekstremne metode koje donose brzinske i nezdrave rezultate nego je postepno gubila višak kilograma.

Dobar stas, dobar glas pokazala Marija večeras u Beogradu, a od jednostavnog stila odevanja nije odstupila ni ovaj put.

U crnoj boji bio je i bračni par Popović - Jovanović, a Suzana je svoju kombinaciju osvežila torbom čuvenog brenda "Luj Viton".

foto: RAS Srbija

U potrazi za cijenom ove torbe čiji desen vole milioni žena širom svijeta, pronašli smo na zvaničnom sajtu modne kuće isti model.

Cijena torbe je 1, 770 dolara. Torba se sastoji iz dva dela, veće tašne i manjeg modela torbe koji može da posluži kao novčanik.

Žena Blic

Novo