PREPORUČUJEMO: Ako planirate kratko putovanje, Ljubljana će Vam priuštiti nezaboravan provod!

Aktuelno
PREPORUČUJEMO: Ako planirate kratko putovanje, Ljubljana će Vam priuštiti nezaboravan provod!
-

Ljubljana je mali grad, ali sa svojom kulturnom ponudom se može meriti sa najvećim evropskim metropolama. Odlikuje je upečatljiva arhitektura starog gradskog jezgra.

Pored svog šarma, slovenačka prestonica se može pohvaliti monumentalnim baroknim zdanjima i remek - delima arhitekte Jože Plečnika, bogato dekorisanim crkvama, mnoštvom zelenih površina i kafeima pored reke Ljubljanice. Godine 2016. proglašena je za Zelenu prestonicu Evropske unije.

Apartman Royal Vega s pogledom na vrt i grad smješten je u Ljubljani, na 1,2 km od Ljubljanskog dvorca i 200 metara od kaldrmskog mosta. Ovaj apartman smješten je u zgradi iz 19. stoljeća, te je smješten na manje od 300 metara od Slovenskog narodnog dramskog kazališta u Ljubljani i ima besplatni WiFi.

Apartman sadrži kuhinju, TV ravnog ekrana i prostor za sjedenje. Privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. U ovom su objektu dostupne i usluga iznajmljivanja bicikala, kao i usluga iznajmljivanja automobila.

Dvorana Cankar nalazi se na 6 minuta hoda od apartmana Royal Vega. Najbliža zračna luka je aerodrom Jože Pučnik Ljubljana, 27 km od objekta.

Odaberite između dva ili tri noćenja u Royal DeLuxe apartmanu i uživajte sa voljenom osobom!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Novo