LEPA BRENA USLIKANA SA SINOM VIKTOROM I NJEGOVOM DJEVOJKOM, KADA VIDITE NJEN POGLED SVE ĆE VAM BITI JASNO: Neće joj biti med i mlijeko!

Show
LEPA BRENA USLIKANA SA SINOM VIKTOROM I NJEGOVOM DJEVOJKOM, KADA VIDITE NJEN POGLED SVE ĆE VAM BITI JASNO: Neće joj biti med i mlijeko!
.

Mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe  Živojinovića, Viktor Živojinović pokazao dJevojku, pojavivši se na premijeri predstave Lepa Brena prodžekt, sa izabranicom Sandrom Miljaković

Njihov dolazak nije mogao da ostane neprimjećen, posebno jer je Sandra vrlo atraktivna mlada dama.

Viktor je očigledno u ozbiljnoj vezi sa Sandrom, jer ju je doveo na premijeru predstave koja govori o njegovoj majci. Atraktivna plavuša jestudentica srpskog jezika i književnosti, a pored toga profesionalno se bavi i šminkanjem. Samostalna i visprena, s lijepim osmehom, Sandra je najvjerovatnije “glavni krivac” što je Viktor odlučio da promijeni životne navike, ishranu… i da skine višak kilograma.

Kao svaka buduća dobra svekrva, Lepa Brena se fotografisala sa Viktorom i Sandrom, ali njenog čuvenog osmjeha nije bilo. Vjerujemo da ovaj zagrljaj potencijalne snajke i svekrve nije bio formalan i da je Lepa Brena bila neraspoložena iz nekog drugog razloga. 

Zato je Viktor bio presrećan i nije ispuštao Sandrinu ruku.

Ali, svima je upalo u oči da Viktorova izabranica nevjerovatno podsjeća na jednu domaću pjevačicu,Teodoru Džehverović! Fotografi su na momenat bili zbunjeni, ali sumnja je brzo otklonjena.

Sandra možda voli pjesmu, ali ne i da nastupa na estradnoj sceni, a i Viktor očigledno bira djevojku koja se ne bavi profesijom kao njegova majka.

Novi.ba/Hello/ Foto:Hello

Novo