LAST MINUTE: Doživite potpunu relaksaciju u šarmantnom Etno selu Čardaci!

Aktuelno
LAST MINUTE: Doživite potpunu relaksaciju u šarmantnom Etno selu Čardaci!
-

Etno selo „Čardaci“ provjereno je dobra destinacija za odmor – uređenog okoliša, ugodno opremljenog interijera, kvalitetne gastronomske ponude, te doživljaja domaćinskog i obiteljskog ugođaja. Možda će neki čovjek sklon šalama i igrama riječi pričati svojim prijateljima kako je spavao kod Morane, Nie, Rusalke, Bosanke, Danice, Perunike…

Nema posjetitelja, odnosno gosta čarobnog Etno sela „Čardaci“ koji nije vidio i divio se originalnoj ideji smještaja u rustikalno opremljenim kućicama s bogatim etno motivima koji upravo nose imena nekih od staroslavenskih božanstava koja smo nabrojali. U središtu sela je Mačkov trg čija ploča, na ukusno arhitektonski riješenoj kući od drveta i kamena, upozorava: „Ne boj se ako ti put pređem!

Hotelsko-turistički kompleks ČARDACI prostire se na površini od 70.000m². Kompleks čine turističko naselje Etno selo ČARDACI, ugostiteljski objekti Pivnica KOD CRNOG MAČKA i Restoran KOD MLINA, Vodeni park RIBICA, Ribnjak IZMIŠLJENI POTOK te Spa centar ČARDACI i SLANE PEĆINE. Kao dio Etno sela ČARDACI posluje i SPA CENTAR koji je svojevrsna oaza mira i relaksacije gdje se gosti mogu na prirodan način opustiti i regenerirati u sadržajima koji uključuju finsku (suhu) saunu, tursku (parnu) saunu, zonu za opuštanje i hidromasažni bazen sa slanom vodom. U objektu SPA CENTRA nalaze se i 2 SLANE PEĆINE, atraktivno dizajnirane koje su potpuno obložene himalajskom i kamenom solju, u kojima posjetitelji mogu iskusiti dobrobiti potpuno prirodne haloterapije.

Ponudu pogledajte na   LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Novo