HALID MUSLIMOVIĆ JE U CENTRU SKANDALA, A OVO JE NJEGOV SIN: Za tri mjeseca postaje otac, a žena mu još u školu ide, SAMO DOK VIDITE KAKO IZGLEDA

Show
HALID MUSLIMOVIĆ JE U CENTRU SKANDALA, A OVO JE NJEGOV SIN: Za tri mjeseca postaje otac, a žena mu još u školu ide, SAMO DOK VIDITE KAKO IZGLEDA
.

Nasljednik folk pjevača u januaru postaje otac, a kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, njegova izabranica će, pošto još ide u školu, zbog porođaja morati da pauzira s nastavom.

Sin Halida Muslimovića, Enis (27), za tri mjeseca postaće otac! Kako se saznaje, nasljednik folk pjevača iz Bosne i Hercegovine čeka dijete sa sedamnaestogodišnjakinjom M. A. iz Banjaluke, sa kojom je izvjesno vrijeme u vezi, a odnedavno i žive zajedno.

Inače, o ovoj temi već izvjesno vrijeme spekuliše se estradom, pa su novinari riješili da se raspitaju malo više o tome.

Enis se osam godina zabavljao sa jednom djevojkom i trebalo je da se oženi njom, međutim, upoznao je M. A., zaljubio se u nju, kao i ona u njega. Znao je da ona ima samo 16 godina, ali mu to nije smetalo. Ta djevojčica još ide u srednju školu, ali vjerovatno će morati da pauzira, s obzirom na to da u januaru treba da se porodi. Ona se već preselila u kuću Muslimovića u Prijedoru, mada su se njeni protivili tome da se tako mlada uda  – kaže izvor Kurira.
Novinari su kontaktirali Halida, koji je posljednjih nedjelja u žiži javnosti zbog suđenja sa bivšom ljubavnicom, pa je zbog toga dosta nepovjerljiv prema novinarima. Upitan da li je istina da postaje deda, on je potvrdio.


 
Poslije kiše sunce, oko mene i u meni sve je lijepo. Ja sam u onom ružnom svijetla strana, još malo, sud će reći svoje, a onaj odozgo, dragi bog, najveći je sud. A vi ništa ne znate, ali još malo… Hvala na čestitki, pozdrav za Kurir, kakav-takav je – napisao je Halid.
Inače, bh.  mediji pisali su o vezi maloljetne M. A. i Enisa, a kako navode, njih dvoje neće u skorije praviti svadbu.

Ipak, Halid i njegova supruga podržavaju svog sina, a pomažu mu i s renoviranjem novog doma, gdje će budući roditelji živjeti sa nasljednikom.

Novo