NA SLIKAMA IZGLEDA SAVRŠENO, A SAD SU JOJ USLIKALI NOGE: Nije moguće da ovako izgleda? KRIJE IH OD KAMERA!

Show
NA SLIKAMA IZGLEDA SAVRŠENO, A SAD SU JOJ USLIKALI NOGE: Nije moguće da ovako izgleda? KRIJE IH OD KAMERA!
.

Kada ih vidimo na crvenom tepihu ili bilo kojem drugom javnom događaju, u većini slučajeva im zavidimo.Ali, kada se kamere pogase i oni su obični ljudi koje muče obični problemi, kao što su čukljevi. Evo najektremnijih dokaza da ni slavni nisu savršeni.

Godine nošenja neudobne obuće i jako visokih štikli morale su da ostave posljedice na njihovo zdravlje. Prva na udaru su stopala. 

Možda joj se ceo svijet divi na uspjehu u poslu i činjenici da je uspjela da odvede najpoznatijeg neženju na svijetu pred oltar, ali njena stopala sigurno nisu nešto na čemu joj zavide. I Amal Alamudin je očigledno previše vremena provela na visokim štiklama, a posljedice su očigledne.

Možda najgori primjer su stopala Steven Tylera, za kog nismo sigurni kako uopšte može da hoda ili obuje bilo šta osim papuča.

Ova lista nikako ne bi bila potpuna da na njoj nema, možda najpoznatije ovvisnice o visokim štiklama, Victorije Beckham. Posh je veliki ljubitelj visokih štikli, posebo popularnih Loubutinki. Victorija je čak i u park sa sinovima odlazila u visokim štiklama. Ipak, godine nošenja neudobne obuće učinile su svoje, pa danas njena stopala, ne samo da ne izgledaju lijepo, već je i iz zdravstvenih razloga Victoria morala da se spusti sa desetak centimetara visine na zemlju. Danas je češće viđamo u japankama, ali prizor baš nije prijatan.

Pogledajte kako izgledaju stopala Sarah Jessice Parker, Jennifer Garner, Cameron Diaz...

Još jedna zvijezda koja obožava modu i visoke potpetice, ali ni njoj ne stoje baš najbolje. Problem Sarah Jessice Parker nisu čukljevi, već vene. Jako izražene i plave vene nisu baš prijaten prizor, pa bi Sara može trebalo da razmisli o nekom drugom modelu cipela, prenosi žena.blic.rs.

Pogledajte kako izgledaju stopala Jennifer Garner, Katy Perry i Cameron Diaz.

Novo