Ovo su svi muškarci JK: 3 ljubavi koje svi znamo i 4 koje je krila kao zmija noge! (FOTO)

Show
Ovo su svi muškarci JK: 3 ljubavi koje svi znamo i 4 koje je krila kao zmija noge! (FOTO)
.

Kako medijima poznato  Jeca je  imala samo 7 frajera u životu?! 
 

Šuškanja, odnosno tajne veze JK spale su na samo 3 imena, što apsolutno ne znači i da je istina već da su u pitanju "kafanske priče".


Moramo da joj odamo tu počast da Jelena zaista zna kako da hendluje sa medijima i da sve što ona želi plasira na način koji joj odgovara. Ona je iluzija, ona kao da nije stvarna!

1. Zoran Davidović Ćanda

1999. godine Jelena Karleuša zabavljala se sa kontroverznim biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. I ako je grad znao da se bavi nedozvoljenim poslovina, nikada nije procesuiran.

23. marta 2000. godine, Davidović je pod čudnim okolnostima prešao na bolji svijet, a ostala je neutješna djevojka jeca.


2. Željko Ražnatović Arkan

Izgleda da je JK definitivno voljela opasne momke, pa je tako na red došao i muž njene koleginice Cece.

Sve je počelo tako što su Jelena i njena majka Divna bile veoma bliske sa Cecom i Željkom. Često su se družili, a dvije pjevačice, jedna već velika zvezda, a druga na početku karijere, voljele su se i uvažavale. Međutim, to se promjenilo kada je Arkanov fudbalski klub osvojio prvenstvo Jugoslavije. Šampioni su imali gostovanja u Španiji, a Ražnatović je na taj put poslao Cecu, jer je on imao zabranu izlaska iz zemlje.

Cecino odsustvo Jelena je odmah iskoristila i počela da se intenzivno druži sa Arkanom. Tada su njih dvoje baš dosta vremena provodili zajedno, ali, Arkan ju je otkačio poslije desetak dana kada se Ceca vratila.

Po povratku u Srbiju do Cece su došle razne priče. Čula je kako je njen suprug često bio u društvu s mlađom koleginicom i dobrom drugaricom i onda je nastao haos između Cece i JK koji i dan danas traje.

3. Bojan Karić

Kakva je ovo holivuska priča, odnosno scenario bio? Nisu stigli kao ljudi ni na Medeni mjesec da odu, a već su se i razveli. 
Šta se zaista desilo? JK je upoznala nasljednika bogate imperije kao na filmu i sa njim otpočela romansu. Problem je bio taj što Bojan Karić nije baš imao mnogo vlasti u svojim rukama, pa se Jeca malo zeznula pri odabiru. Nije se dopala ostatku familije i haos je počeo poslije 5 mjeseci braka. Ma, počeo je i ranije, ali je sve puklo tada.

Vjenčali su se u septembru 2004. godine uz svu raskoš koja je toj prilici i nasljedniku priličila. Pričalo se i da se brak raspao jer nisu imali potomstvo, ali to je nekako naivno s obzirom da je samo 5 mjeseci trajao brak.

4. Vlada Mandić


Tračevi su jedno vreme kružili da je čuveni Plejboj sa ovih prostora uspio da smandrlja i Jelenu Karleušu. S obzirom da nema te žene koja je njemu rekla "ne", sve je moguće. Jeca je uvijek znala da krije sve svoje muškarce.

Priča se da je Vlada takođe bio i u vezi sa Cecom, pa tako ni ne čudi zašto je ova priča postala popularna u Beogradu i Srbiji.


5. Vlada Stojković

Ne samo da Ceca i Jeca imaju isti ukus, tu se umešala i Bojana Rajić eks Stojković. Bila je udata za jednog Vladu, a onda ga je prevarila sa Mandićem sa kojim je Jeca već "ovjerila" situaciju. Na red je došao i Stojković, ali ovo je oduvijek bila jako dobro skrivana tajna, uostalom kao i sve nezvanične kombinacije "male od skandala".
Žena koja je svojim skandalima potresala Srbiju, svoje veze i kombinacije krila je više nego uspješno. No, za njih trojicu se sve zna, dok su druga četvorica bili velika tajna!
6. Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Vladanom Marićem koji se ranije zabavljao sa hrvatskom staretom Nives Celzijus i voditeljkom Sandrom Drašković.

Ova ljubavna priča započeta kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja.

Svojevremeno se pričalo da Marić želi da oženi JK i da sa njom ima djecu, ali od te priče nije bilo ništa.


7. Duško Tošić

I tu dođe kraj "skandala" bar za sada. Jelena je "bacila" oko na mlađanog fudbalera i riješila da baš sa njim želi da zasnuje porodicu.

Oni su se upoznali 2007. godine, a prvo što je Duško uradio jeste da je slagao za godine i dodao sebi 6!

Karleuša je jednom prilikom izjavila da ima selektivnu amneziju i da se seća jedino Duška Tošića, muškarca koga smatra svojom prvom ljubavlju.

Ne samo da ona ima amneziju, već je učinila da je ima i cijela Srbija i mediji. Svaka čast , marketing pristup uspeo. Čista desetka!
U posljednje vrijeme aktelna je afera sa fudbalerom Ognjenom Vrenješem, tako da bi on mogao biti broj 8?!

Izvor: Espreso.rs

 

Novo