OVO RONALDO NIKAD DOSAD NIJE DOŽIVIO: Bio je van sebe, opsovao je trenera i poslao mu brutalnu poruku zbog izmjene!

Druga strana sporta
OVO RONALDO NIKAD DOSAD NIJE DOŽIVIO: Bio je van sebe, opsovao je trenera i poslao mu brutalnu poruku zbog izmjene!
,

Juventus je uz dosta muke savladao žilavi Milan i vratio se na čelo Serije A, s bodom više od prvog pratioca - ekipe Intera. Rossoneri su sinoć, u pojedinim trenucima, potpuno nadigrali Staru damu, pa su navijači Torineza itekako zabrinuti.

Uz sve to, vidljivo je da Cristiano Ronaldo nije u prepoznatljivoj formi, pa je sinoć već u 55. minuti morao ranije u svlačionicu jer ga je trener Maurizio Sarri izveo iz igre i umjesto njega ubacio Paulo Dybalu.

Još gore po Portugalca je bilo to što je upravo mladi Argentinac majstorijom u 77. minuti donio tri velika boda za Staru damu.

Ipak, vratimo se na 55. minut. Kada je shvatio da će ga Sarri izvaditi iz igre, Ronaldo nije krio razočarenje. Ljutito mu je odbrusio i to na portugalskom, a onda se na iznenađenje mnogih zaputio u svlačionicu.

Italijanski novinari tvrde da su s Cristijanovih usana pročitali šta je tačno promrljao, odnosno jasno se razaznaju dvije stvari, "je*i se", ali i "odlazi".

Inače, ovo je drugi uzastopni meč na kojem je Ronaldo morao ranije u svlačionicu jer je zamijenjen, a slično je bilo i u Ligi prvaka kada je također bio ljutit na Sarrija. 

Mnogi se pitaju jesu li ovo znaci velike krize u redovima prvaka ili tek nešto interno? Nastavak sezone sigurno će nam dosta toga otkriti...

(Sport.ba)

Novo