ISPLIVALA ISTINA O BRAKU DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Niko nije ni slutio da je situacija OVAKVA!

Show
ISPLIVALA ISTINA O BRAKU DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Niko nije ni slutio da je situacija OVAKVA!
.

Folk zvijezda Dragana Mirković godinama živi na relaciji Srbija-Austrija, a u Beograd često dolazi zbog poslovnih obaveza, ali i da bi se družila s koleginicama i prijateljima, piše Alo.rs.

Daragana je otkrila kako joj je u brako, da li postoji ljubomora i da li se svađaju.

– Ma kakva ljubomora, nema mjesta za to kod ni mene ni kod Tonija. Nemamo razloga za to, mi smo vrlo slični i kada pored sebe imate svoj odraz u ogledalu, tu nema prostora za nesuglasice, a kamoli za ljubomoru.

Foto:Instagram

Takođe, rekla je da je nikad nije zvao i pitao kada će kući a isto tako, kada je on na poslovnim sastancima nikada ga ne zove niti ga pita kad će kući.Takva okupljanja znaju trajati do kasno ili cijelu noć pa Dragana zna kad će on doći kući i ne brine. 

Po pitanju svađe Dragana i Toni nemaju problema jer kako ona kaže u njihovoj kući ne postoji povišen ton i ne pamti kada su se posvađali. Inače ne priča puno o tome jer misli da ljudi u to ne vjeruju.

Foto:Printscreen

Nedavno je rekla nešto čudno pitanju svoje karijere. Izgleda da bi ona davno napustila svoj posao i muziku da se ona pita. Ističe da je u poslu zbog predivne publike i da  nije od onih ambicioznih žena.

Foto:Printscreen

Novi.ba/Espreso.rs

Novo