KARLEUŠA ISPUNILA DUŠKU ŽIVOTNU ŽELJU: Na sve je spremna da ga usreći,ali zahvaljujući njemu su ZAJEDNO!

Show
KARLEUŠA ISPUNILA DUŠKU ŽIVOTNU ŽELJU: Na sve je spremna da ga usreći,ali zahvaljujući njemu su ZAJEDNO!
.

Nakon više od decenije uživanja u ljubavi, rođenja dvije kćerkice Atinu i Niku ali i brojnih životnih izazova, Jelena Karleuša i Duško Tošić još uvijek ne mogu da odole jedno drugom.

Budući da je Jelena Karleuša jedna od najatraktivnijih žena na javnoj sceni te da je muškarce mogla da bira kako god je htjela, ljubavna priča između Duška i Jelene ipak je krenula drugačijim smjerom…

– Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je riječ o Dušku – on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču – istakla je svojevremeno Jelena.

Kako je ona objasnila, od Duškovih prijatelja i saigrača je saznala da je fudbaler prije nego što ju je upoznao bio njen obožavalac.

– Poslije sam saznala da je kao klinac cijelu sobu izlijepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja – piše Espreso.rs

– To je jedna lijepa priča, to su mi ispričali njegovi saigrači. Bila je javna tajna da Duško voli mene i drži moje slike po zidovima. Istjerao je svoje.

Novi.ba/Express/Foto: Instagram

Novo