Sorajina prijateljica ulazi u reality prepun njenih suparnica: Ona je ispričala da su ove zadrugarke lahkog morala, a onda su je pretukle i odrezale kosu! STRAŠNO!

Show
Sorajina prijateljica ulazi u reality prepun njenih suparnica: Ona je ispričala da su ove zadrugarke lahkog morala, a onda su je pretukle i odrezale kosu! STRAŠNO!
.

Za otprilike dva tjedna u Srbiji će se početi prikazivati treća sezona reality showa "Zadruga", a tamošnji mediji tjednima nagađaju tko je potpisao ugovor s Pink TV-om da se pojavi pred kamerama.

Jedna od novih sudionica navodno je Tara Simov, influencerica i starleta koja je prijateljica Soraje Vučelić.

U srpskoj je javnosti Tara Simov poznata otprije. Naime, svojedobno se družila i bila bliska s bivšim sudionicama realityja i starletama, od kojih su se neke našle na popisu zaposlenica svodnika Mihajla Maksimovića.

O njihovom poslu, odnosno prostituiranju Tara je javno govorila, a zbog toga je i trpjela posljedice. Tara je bila prijateljica s Minom Vrbaški, koja je sama u realityju priznala da se bavila prostitucijom, Anom Korać i Anđelom Mitkovski, koja je poznata pod nadimkom Veštica.

Nju je prozvala na svom Instagramu, gdje je napisala da je Anđela snimala pornografske filmove.

"Kad sam shvatila da je prostitutka, prekinula sam druženje, ali ona me sačekala ispred zgrade i pretukla. Odrezala mi je kosu, unakazila me, jedva sam se spasila. Završila sam na hitnoj pa kod psihologa kod kojeg i dalje idem jer imam strah od te djevojke. U jednom periodu čak sam se krila od nje u Sigurnoj kući. Tamo su me pitali znam li još neku djevojku koja je u životnoj opasnosti i ja sam rekla da znam Minu Vrbaški. Kasnije su je kontaktirali, a što se dalje događalo nisam upućena.

Primijetila sam da se Mina bavila prostitucijom, ali tad nismo prestale druženje jer sam ja bila klinka koja se nije u to baš najbolje razumjela. Vidjela sam da spava sa starcima starijim od 70 godina i pitala sam je tada što će joj to u životu, a ona se pravdala kako ni ona ni njezina obitelj nemaju novca pa zato to radi. Ona i ja smo se jednom potukle, nasrnula je na mene iz čista mira ispred splava, ali poslije smo prešle preko toga i nastavile druženje", ispričala je Tara svojedobno za magazin "Svet".

Međutim, kasnije je i s Minom prekinula druženje. Tara je u trenutku kad su je pretukli imala samo 17 godina, a s Anđelom i Minom počela se družiti kad je imala 15-16 jer je, kako je ispričala, htjela imati slavne prijateljice da bi dobila što više pratitelja na društvenim mrežama.

"Mina je u wc-u kluba tražila 35 za seksualne usluge, to su mi pričali momci koji je poznaju. Ona je bila i s reperom Gazda Pajom, doslovno ga je proganjala. Željela je pod svaku cijenu da bude u njegovom spotu", rekla je o Mini Vrbaški, bivšoj prijateljici.

Tara je sad prijateljica sa Sorajom Vučelić, koju je upravo Mina pred kamerama optužila da se bavi prostitucijom, nakon čega joj je starleta prijetila.

"Točno je da ulazim u 'Zadrugu 3'! Blago rečeno, napravit ću ludnicu. O honoraru ne smijem pričati, ali ja sam zadovoljna. Raskrinkat ću prostitutke", rekla je Tara za srpske medije, koji pišu kako će dobivati 1000 eura tjedno.

Novi.ba/Svet/Foto: Instagram

Novo