OVE POZNATE LIČNOSTI SU PRETJERALE SA PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Ali čekajte da vidite SLIKU BROJ 4, ŠTA JE OVO?!

Aktuelno
OVE POZNATE LIČNOSTI SU PRETJERALE SA PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Ali čekajte da vidite SLIKU BROJ 4, ŠTA JE OVO?!
.

Ogledalce, ogledalce moje, reci na svijetu najljepši ko je? Svi žele da izgledaju lijepo i sujeta je u svakome od nas, ali neke holivudske zvijezde su gorko zažalile zbog svoje odluke i sada se iskreno kaju.

1. Kim Kardašijan

Niko nije kao Kim Kardašijan, jer nikoga od nas ne prati TV ekipa svakog dana! Mnogi je mrze, neki joj zavide, a onda ima i onih koji je obožavaju. Njena figura je samo njena, ali lice je ko zna čije!

2. Kortni Koks

Korni Koks, najpoznatja kao Monika iz Prijatelja, je samo još jedna u nizu glumica koje su podlegle plastičnoj operaciji. Nakon dugog perioda negiranja da je imala opraciju, priznala je da je isla na botoks i facijalne filere, kako bi izgledala što mlađe. Žao joj je što ne može da pomjera lice onako kako želi.

3. Skot Tompson

Skot Tompson možda nije ni približno kao Rasel Piters ili Danijel Toš, ali imao je svoje zabavne momente. Ali ubrzo je pao u zaborav. Ne smo da je počeo da koristi steroide i da se oslobodio pjega, već je pretjerao i sa botoksom!

4. Džoslin Vildenstajn

Iskreno, ovdje nije samo plastična operacija pošla naopako, ovdje je puno stvari pošlo naopako. Džoslin Vildenstajn je preterala sa operacijama. Ako mislite da je ovo uradila kako bi izgledala savršeno-varate se! Njen bivši muž Alek Vildenstajn je bio opsednut velikim mačkama, ona je odlučila da se pretvori u jednu. Ne znamo šta bismo rekli, ipak su se na kraju razveli.

5. Šeron Ozburn

2005. fotografi su Šeron Ozborn stavili u prvi plan i doveli pred lice javnosti. Vidite je kako izgleda, 2015. Šeron je odlučila da promijeni svoj izgled. Da li je to odlučila zbog pritiska javnosti, ili je u pitanju kriza srednjih godina?

6. Miki Rurk

Ako ste mislili da su samo žene opsednute plastičnim operacijama, bolje razmislite ponovo. Ovo je čovjek koji je pokušao da sredi svoje lice, i što se pretvorilo u neuspjeh. Miki je sjajno izgledao dok se bavio glumom, a onda je odlučio da uđe u ring i bavi se boksom. Lice mu se drstično promijenilo od silnih udaraca. Prvo je krenuo sa operacijom nosa...i priča ide dalje. Prosto se predao operacijama.

7. Beri Manilov

Beri Manilov je pronašao savršen balans između mejnstrim muzike i nekonvencijalnog načina pisanja tekstova. Dugo je nosio razbarušenu kosu, svježe obrijano lice i teksas jakne. A, onda se jednog dana pojavio sa novim licem i u odijelu! On više ne liči na sebe!

8. Kortni Lav

I dalje se pitamo šta ju je natjeralo da ode na plastičnu operaciju. Korni je izjavila: "Samo želim nazad usne sa kojima sam rođena. Bile su savršeno dobre, imala sam lijepe i pune usne." Savršen primjer kako umamo da uništimo ono što je lijepo na nama.

9. Hajdi Montag

Nakon nekoliko drastičnih promjena veličine prsa, Hajdi Montag liči na lutku, a to je spriječava da radi svakodnevne stvari u kojima uživa, kao što je džogoranje i grljenje nekoga. Ove operacije su promijenile sve prirodno što je bilo lijepo na njoj.

10. Keni Rodžers

Nakon šta smo pročitali o Džoselin Vildenstejn i njenoj ljubavi prema mužu, ova priča ne bi trebala da nas iznenađuje. Keni Rodžers tvrdi da je on kralj plastične operacije.

Novo