Plakala je zbog kritika žirija “Zvezda Granda” , a danas IMA VEĆE HITOVE OD NJIHOVIH: Poručila im je SAMO JEDNO I ZAPALILA DRUŠTVENE MEREŽE!

Show
Plakala je zbog kritika žirija “Zvezda Granda” , a danas IMA VEĆE HITOVE OD NJIHOVIH: Poručila im je SAMO JEDNO I ZAPALILA DRUŠTVENE MEREŽE!
.

Kroz muzički talent šou-program je tokom godina prošlo na hiljade mladih pjevača koji su okušali svoju sreću.

Neki od njih su našli svoje mjesto pod suncem iako nisu odnijeli pobjedu, dok su drugi, i pored osvojenog prvog mjesta, pali u zaborav.

U prvu kategoriju spada Aleksandra Prijović, koja je zauzela četvrto mjesto 2013. godine, ali se danas svrstava u red najtraženijih mladih pjevačica nove generacije.

Žiri “Zvezda Granda” u to doba nije bio ništa manje strog ni tada, u odnosu na postavku koja je trenutno aktuelna, te je tako vlasnica hita “Bogata sirotinja” često prolazila “kao bosa po trnju” i strepila od njihovih komentara.

Ipak, sa ove distance, Aleksandra im ne zamjera. Ona im je, štaviše, veoma zahvalna na strogosti.

– Pa i ja kada poslušam svoje snimke ne mislim da sam neke pjesme baš najbolje otpjevala, što je i normalno jer je trema prisutna uvijek, pogotovo kada je riječ o takmičenju. I dan danas mi ne bude svejedno kada je neki bitan nastup u pitanju. Ja sam tada bila mlada i na samom početku karijere, a oni su negdje bili u pravu za neke komentare – izjavila je za “Glamur” Prijovićka, a potom zaključila priču riječima:

– Ja sam odlučila da svakog poslušam šta ima da mi kaže jer od svakoga mogu nešto da naučim.

Novo