UČESNICA "ZVEZDE GRANDA" ISPALA IZ TAKMIČENJA ZBOG DEČKA: Kad je žiri čuo šta je uradila, POČELI SU URLATI NA SAV GLAS! (FOTO)

Show
UČESNICA "ZVEZDE GRANDA" ISPALA IZ TAKMIČENJA ZBOG DEČKA: Kad je žiri čuo šta je uradila, POČELI SU URLATI NA SAV GLAS! (FOTO)
.

Marijana Jukić (26) je nastupala ispred produkcijskoj žirija "Zvezda Granda" sve do sinoć emitovane emisije, kada je ispala, a onda su saznali koji je razlog.

Foto: ZVEZDE GRANDA / YOUTUBE

Naime, svi su primijetili kako je ona pjevala znatno gore nego tokom prethodnih pojavljivanja, te su članovi žirija uputili kritike Saši Popoviću i Snežani Đurišić što su joj uopšte dali takav repertoar koji, prema njihovom mišljenju, nije prilagođen njenim glasovnim mogućnostima.

Foto: ZVEZDE GRANDA / YOUTUBE

- Ona kod nas uopšte nije bila na probi. Sama je odabrala pjesme - obrazložila je Snežana.

- Moram da kažem za našu kandidatkinju da je imala neke nastupe po NJemačkoj, ovo-ono, non-stop je bila tamo, pa nije mogla da dođe na probu. Žao mi je. Ja sam joj to i rekao, ali ona se sama spremila. U drugom i trećem krugu je bila spremljena što se tiče naše strane, a sad je sama radila, i to je to. Ona je meni poslala poruku, rekla koje dvije pjesme želi da pjeva, i šta ja njoj da kažem kada nije bila na probi i nisam je čuo kako pjeva. Da smo mi imali sa njom bar dva časa, prošla bi jedan kroz jedan, ali ako ona ne želi da radi i da bude "Zvezda Granda", šta ja da joj radim?! - dodao je Saša

Foto: ZVEZDE GRANDA / YOUTUBE.

- Kakva Njemačka, sine?! Kad treba da se proba i radi o kakvoj crnoj Njemačkoj razmišljaš?! Sine, da li si ti poludjela?! Nepoštovanje!!! Nema Njemačke! - urlao je Đorđe David, te je Jukićeva riješila da ispriča svoju stranu priče.

Foto: Instagram

- Tri puta su mi propale karte zbog "Zvezda Granda" i novac je otišao u nepovrat. Ja stvarno više nisam mogla. Dečko mi živi u Njemačkoj i ja sam otišla da ga vidim. Ja sam bila tamo tri dana, a baš ta tri dana su bile probe - objasnila je ona.

Foto: ZVEZDE GRANDA / YOUTUBE.

- Sad ćeš imati fore da ga gledaš koliko hoćeš! - bio je kratak Popović.

Foto: Instagram

Novo