MREŽASTE ČARAPE, ŠTIKLE I LISICE NA NOGAMA: Srbijanska pjevačica zapalila društvene mreže fotografijom IZ KREVETA!

Show
MREŽASTE ČARAPE, ŠTIKLE I LISICE NA NOGAMA: Srbijanska pjevačica zapalila društvene mreže fotografijom IZ KREVETA!
.

Pjevačica Indira Aradinović Indy aktivan je korisnik društvenih mreža putem kojih sa svojim fanovima često dijeli fotografije iz poslovnog, ali i svakodnevnog, privatnog života.

Budući da je u proteklom periodu svoju figuru drastično izmijenila kada je za samo tri mjeseca izgubila čitavih 15 kilograma, Indi ne propušta priliku da se pohvali svojim zanosnim tijelom.

(Instagram)

Indi na novoj fotografiji pozira u krevetu u nikad provokativnijem izdanju - u uskom korsetu, mrežastim čarapama i visokim štiklama na koje je zakačila policijske lisice, a lajkovi i komentari ne prestaju da pristižu.

(Instagram)

"Opasno dobra! Bomba! - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Inače, Indi o borbi sa viškom kilograma često je javno govorila, pa je tako i sada nakon što je u kratkom periodu izgubila čitavih 15 kilograma, otkrila na koji način joj je to pošlo za rukom.

(Instagram)

"Presretna sam. Zahvaljujući jednoj predivnoj osobi sa kojom sam kontaktirala putem Fejsbuka, a koja živi u Palma de Majorci uspjela sam da smršam više od 15 kilograma za tri mjeseca. Putem kamere i telefona smo sarađivale. Neko sam ko lako skine, ali i vrati kilograme, ali ovog puta sam našla pravo rješenje. Uživam u ovome, ne odričem se hrane, ne padam u nesvijest... Naravno, uz zdravu ishranu bitna je i fizička aktivnost - otkrila je Indi nedavno za magazin Star.

(Instagram)

Novo