ZABORAVITE NOŽ! Ovo zateže kožu bolje od botoksa: Maska od 3 sastojka može s lica skinuti 10 godina! (RECEPT)

Praktična žena
ZABORAVITE NOŽ! Ovo zateže kožu bolje od botoksa: Maska od 3 sastojka može s lica skinuti 10 godina! (RECEPT)
.

Ova maska je izvrsna alternativa skupoj plastičnoj operaciji, idealno je rješene ​​za zatezanje, i ima moć izbrisati s lica i do 10 godina.

Već nakon prve aplikacije primjene ćete njegov impresivan učinak. Ova maska ​​će postati alternativa mnogim  tretmanima u kozmetičkim salonim. Osim što je ekonomična, njezin učinak je ekvivalent poznatoj botoxu. Maska je posve prirodna i zapravo zateže kožu i bolje od botoksa.

Sastojci:

1 bjelance,

pola kašičice limunovog soka i

pola kašičice kokosovog ulja.

Priprema:

Uzmite jaje srednje veličine i odvojite bjelance od žumanceta. Stavite bjelance u manju posudu i umutite ga do stvaranja guste pjene. Zatim dodajte limunov sok i kokosovo ulje, i ponovo umutite.

Nanesite masku na očišćeno lice i ostavite da djeluje 10-15 minuta. Kad se maska osuši, isperite je toplom vodom ili čajem od kamilice.

Za optimalan rezultat, dovoljno je primjenjivati ovu masku 2 puta sedmično. Prednosti kokosovog ulja za njegu lica u sastavu ove maske, ali i općenito,su mnogobrojne i  možemo reći da je ovo ulje sa pravom sve popularnije iz dana u dan.

Inače, nastavak korištenja kokosovog ulja umjesto noćnih krema, najbolji je način za sprečavanje preranog starenja vaše kože. Vrlo mala količina ovog čudesnog ulja može podmladiti vašu kožu, čineći vaš ten besprijekornim, a kožu čistijom i ljepšom.

Pogledajte video:

Loading...

Novo