ON JE STVOREN ZA VAS: Ovi znakovi otkrit će vam da li ste pronašli muškarca svog života

Praktična žena
ON JE STVOREN ZA VAS: Ovi znakovi otkrit će vam da li ste pronašli muškarca svog života
.

Da li ste sigurni da ste sa muškarcem koji vas voli i poštuje?

Ukoliko niste sigurni ovi znakovi će vam pokazati da je on ipak muškarac vašeg života i da ga trebate čuvati.

 
1. Potpuno je posvećen vama i vašoj vezi

Biti uz nekog kada je sve savršeno i idilično i nije tako teško. Kada dođu problemi, bilo bolest ili gubitak posla, muškarac koji iskreno voli bit će čvrsto uz vas i na sve moguće načine će vam pokušati olakšati. Pravi muškarac neće bježati nakon svađe, niti se istresati na vas kada mu je loš dan.

2. Ne izbjegava probleme

Pravi muškarac neće držati osjećaje za sebe i ako ga u vezi nešto muči, spomenut će vam to. Bez osuđivanja i s poštovanjem. On neće gurati probleme 'pod tepih' i očekivati da će se oni magično sami od sebe riješiti.

 
3. Obraća pažnju na sitnice

Pravi muškarac će vam s vremena na vrijeme poslati romantičnu poruku, čisto da znate da misli na vas.

4. Pametan je i mudar

Prava mjera muške inteligencije, nije samo u tome koliko je pametan, već što radi sa svojom mudrošću. Na stvari gleda s objektivnošću i uvijek vam je u stanju dati dobar savjet. Bez problema se može staviti u vašu kožu i točno zna kroz što prolazite. Posveti vam vrijeme, saslušava vas i ne razbacuje se klišeiziranim frazama i savjetima.

 
5. Želi da se osjećate dobro u svojoj koži

Pravi muškarac misli da ste predivni, čak i kad imate loš dan. Ne samo da vam to govori, već vam i samim pogledom daje do znanja da ga još očaravate. On će osjetiti kad se ne osjećate dobro i pokušavat će vas oraspoložiti, te će naći način da se osjećate predivno, iznutra i izvana. Pravi muškarac će htjeli da vidite samu sbe, onako kako vas oni vidi - divnu kakva i jeste.

 

 

Novo