Šabanov vanbračni sin mora u bolnicu, teško je bolestan: A kad čujete na koji način prikuplja novac za liječenje, plakat ćete kao malo dijete (FOTO)

Aktuelno
Šabanov vanbračni sin mora u bolnicu, teško je bolestan: A kad čujete na koji način prikuplja novac za liječenje, plakat ćete kao malo dijete (FOTO)
.

Kako navode bliski ljudi, Robert Šaulić nema dovoljno novca za adekvatnu ishranu i lijekove. Legendarni pjevač narodne muzike, Šaban Šaulić, sahranjen je jučer u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Pjevača su ispratili njegovi najuži članovi porodice, mnogobrojni prijatelji i obožavaoci.

Na Novom groblju se pojavio i Šabanov vanbračni sin Robert Šaulić, koji se nikada ranije nije pojavljivao u javnosti zbog čega je skrenuo veliku pažnju javnosti na sebe. Robert nije bio raspoložen da daje izjave, a on je Šabanov sin kog je dobio prije braka sa Gocom Šaulić.

Za života, prema riječima Šaulićevog bubnjara Saše Imetovića Bate, Šaban je davao 500 eura mjesečno svom vanbračnom sinu. Robert živi u Zrenjaninu zajedno sa jednom babom, o kojoj bubnjar legendarnog pjevača ne zna ništa.

Prema informacijama koje smo saznali, Šabanov sin Robert, ima velikih zdravstvenih problema i teško je bolestan. Njegove komšije navode kako je posljednjih mjeseci više bio u bolničkom krevetu, nego što je vrijeme provodio kod kuće.

Takođe, prema navodima, Robertovo zdravlje se malo poboljšalo nakon bolničkog liječenja, ali vanbračni sin Šabana Šaulića kroz dvije do tri nedjelje ponovo bi trebalo da se vrati u bolnicu, jer mu se stanje pogoršava.

Kako navode bliski ljudi, Robert Šaulić nema dovoljno novca za adekvatnu ishranu i lijekove. Takođe, komšije hvale Roberta govoreći kako je veoma vrijedan čovjek, zbog čega ljudi iz Šaulićevog komšiluka već duže vrijeme skupljaju novac kako bi mu obezbijedili lagodniji život.

Komšije navode i da Robert sada često čuva stare i bolesne ljude, koji mu daju novac kako bi preživio.

Novo