U BiH NA NOGAMA, DODIK PREDLOŽIO NOVO IME ZA REPUBLIKU SRPSKU: "Sada je pretjerao"

Bosna i Hercegovina
U BiH NA NOGAMA, DODIK PREDLOŽIO NOVO IME ZA REPUBLIKU SRPSKU: "Sada je pretjerao"
.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine ocijenio je kako je BiH “nemoguća i gotovo propala” zemlja, te da ništa dobro Republici Srpskoj od nje nije došlo u posljednjih 20 godina, osim opterećenja i pritisaka s državne razine, prenijela je Srna. 

“Ne trebamo mrziti druge, ali ne možemo ni dozvoliti drugima da njihove kulture i navike prevladaju i budu nam dominantne. Entitetska linija je jasna, ona predstavlja liniju obrane našeg naroda, i to je značaj što smo dobili Republiku Srpsku. I ko god živi ovdje, a odustane od Srpske, odustao je od svog potomstva i slobode”, poručio je Dodik i dodao:

“Naša ideja je bila i ostat će Republika Srpska. I kada su htjeli da bude promijenjen naziv Republika Srpska i da bude Republika Bošnjaka, Srba i Hrvata moj odgovor je bio da možemo nazivu dodati nešto drugo, pa da se zove Republika Srpska zapadna Srbija”, kazao je Dodik.

DODIKOVA PORODICA OTVARA RESTORAN OD 212 KVADRATNIH METARA

Neki od brendova koji će se naći u šoping molu su “Dexy Co”, “Nike”, “Rellax”, “Super Dry”, “Guess”, “Calvin Klein” i mnogi drugi

Tržni centar „Delta Planet“ biće otvoren 21. marta u Banjoj Luci i imaće 110 različitih lokala u kojima će biti i neki od svjetski poznatih modnih brendova, kino sale, banka, apoteka, praonica za automobile…

Mjesto u poznatom šoping molu imaće i restoran „Agape“ od 211 kvadratnih metara koji je u vlasništvu porodice predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Portal Capital donosi spisak lokala koji će biti u „Delta Planetu“, a iz kojeg je vidljivo da će posjetiocima biti na raspolaganju mnoštvo različitih sadržaja.

 

(Foto: Capital.ba)


Neki od brendova koji će se naći u šoping molu su “Dexy Co”, “Nike”, “Rellax”, “Super Dry”, “Guess”, “Calvin Klein” i mnogi drugi.

Švedska kompanija “H&M” je još u julu prošle godine objavila konkurs za prijem radnika u poslovnici u Banjoj Luci, tako da će i ovaj svjetski brend naći svoje mjesto u “Delti”.
Očekuje se i dolazak španskog tekstilnog giganta “Inditex”, u sklopu kojeg, između ostalih, posluju “Zara”, “BersHka”, “Pull and Bear” i “Stradivarius”.

„Osim više od 100 radnji i više od 40 novih brendova, u ovom šoping molu nalazi se i najveći i najsavremeniji bioskop sa šest bioskopskih sala, supermarket i deo sa restoranima“, istakla je ranije za “Glas Srpske” menadžer za eksterne komunikacije “Delta holdinga” Ana Brzaković i dodala da šoping mol neće biti samo mjesto za kupovinu, već i za druženje i zabavu, piše Capital.ba. 

 

 

 

Novo