VRANJEŠ BIJESAN NAKON JELENINE PORUKE: Dosta je, iznosim SVE DETALJE O NAŠOJ VEZI!

Show
VRANJEŠ BIJESAN NAKON JELENINE PORUKE: Dosta je, iznosim SVE DETALJE O NAŠOJ VEZI!
.

Pjevačica Jelena Karleuša odlučila je da podnese 120 tužbi protiv Ognjena Vranješa, jer je u javnosti pustio njihovu privatnu SMS prepisku, kao i njene fotografije. 

ISPLIVALA SKANDALOZNA SLIKA JELENE KARLEUŠE KOJU JE SLALA VRANJEŠU: Na liči na sebe, svi se hvataju za glavu​

Ona je tužila i sve medije koji su u posljednjih mjesec dana objavljivali njene eksplicitne fotografije.

U video-obraćanju koje je objavila na društvenim mrežama Jelena se po ko zna koji put pozvala na to da je majka i žena, te da je izložena nezasluženom linču i da nikome neće dozvoliti da od nje napravi žrtvu.

Loading...

 "Ovo je prvi i posljednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano kao moja izjava ili izjava moga supruga apsolutna je laž i izmišljotina. Ispred mene stoje potpisana pravna punomoćja za 120 tužbi koje sam podnijela protiv srpskih medija", izjavila je Karleuša i dodala da je tužila i fudbalera, saučesnika u ovom linču.

"Uz svaku od ovih 120 tužbi tužena je i osoba Ognjen Vranješ kao saučesnik svih tuženih medija", rekla je Jelena.

Kada je Ognjen za ovo saznao, on je prijatelju rekao kako će na sudu ispričati sve.

Podsjećanja radi, Vranješ je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pjevačica 14. januara uvrijedila preko društvene mreže Fejsbuk. Pored toga, istom sudu Vranješ je podneo i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrijednost spora je dva miliona dinara, saznaje "Kurir".

Ognjen je osim toga podnio i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odjeljenju za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona. 

Novo