SLOBODNE DJEVOJKE VIŠE NE MORAJU BRINUTI: U ovom gradu možete IZNAJMITI dečka!

Zanimljivosti
SLOBODNE DJEVOJKE VIŠE NE MORAJU BRINUTI: U ovom gradu možete IZNAJMITI dečka!
.

Posjetiti Vatikan, Koloseum, Šanske stepenice i dvorac “Sant’ Angelo” bez muške pratnje? Otići na pizzu i fotografirati se pored Fontane di Trevi, prošetati Trastevereom bez da vas neko drži za ruku? Jedna italijanska turistička agencija misli da Rim trebate posjetiti u dvoje.  Stoga nudi posebnu ponudu za sve one kojima u Rimu nedostaje ”čvrsta muška ruka”.


– Agencija “Roma Experience” razumije društvenu važnost odličnih fotografija s odmora. Tako možeš izazivati zdravu ljubomoru svojim prijateljima i pustiti ih da im oči sjaje od zavisti dok gledaju u mobilne telefone. Odlične slike na Instagramu na kojima ćeš pokazati da si na praznicima i da nikad nisi izgledala bolje – upravo zato velikodušno smo lansirali Insta Dečko uslugu – stoji u njihovom uvodu.

U nastavku objašnjavaju  da nije svako dobar fotograf poput Maria Testina ili, pak, entuzijastičan poput Kanya Westa. Upravo zato Insta Dečko kojeg možeš iznajmiti ujedno je i vaš odani fotograf i pravi profesionalac u snimanju. Možete iznajmii samo fotografa, bez da vam bude dečko, ali to je manje zabavna opcija.

 

Novo