OGLASILA SE MANEKENKA POVODOM PRIČE DA JE LJUBAVNICA DUŠKA TOŠIĆA: Sve je otkrila, JELENA JE ODMAH REAGOVALA!

Show
OGLASILA SE MANEKENKA POVODOM PRIČE DA JE LJUBAVNICA DUŠKA TOŠIĆA: Sve je otkrila, JELENA JE ODMAH REAGOVALA!
.

Manekenka Sofija Milošević sinoć se oglasila na svom Instagram profilu nakon navoda srbijanskih medija kako je imala aferu sa Duškom Tošićem, koji joj je čak kupio kartu kako bi došla u Kinu, ali je plan navodno propao jer je Jelena sa djecom došla kod njega.

Sofija je nedugo nakon te vijest, na svom Instagram profilu objavila sljedeće.

Ubrzo nakon ovoga usledila je i Karleušina reakcija, koja je nakon 20 minuta Sofijinu objavu šerovala na svom Instagram storiju.

Podsjećamo, Duško Tošić i manekenka Sofija Milošević navodno su trebali da se sastanu u Kini 16. januara, ali se sve to izjalovilo jer je Jelena dan ranije zbog afere sa slikama pobjegla kod muža.

Sofija Milošević navodno je trebalo da otputuje kod Duška Tošića u Kinu, ali ju je Jelena Karleuša u posljednjem momentu preduhitrila i najavila suprugu svoj dolazak zajedno s kćerkama Atinom i Nikom.

Prema saznanjima Kurira, fudbaler je još prije odlaska iz Srbije u Guangdžou svojoj ljubavnici rezervisao avionsku kartu za 16. januar i sve je bilo spremno i dogovoreno. Miloševićeva je do tada trebalo da završi sve obaveze koje je imala u Beogradu, a onda bi na raspolaganju imala skoro dvije nedjelje da ih provede s Duškom, s kojim je u šemi već nekoliko mjeseci. Ali iznenadna odluka fudbalerove supruge Jelene, koja je u Kinu pobjegla nakon izbijanja skandala sa Ognjenom Vranješom, poremetila je ove planove.

"Kad su se Tošić i Sofija posljednji put videli u Beogradu, već je bila počela afera Karleuša-Vranješ, koja traje još uvijek. On se žalio manekenki na svoje bračne probleme, pričao joj je sve detalje o tome jer je stekao povjerenju u nju. Tada je Duško pitao svoju ljubavnicu da dođe kod njega na nekoliko dana u Kinu, s čime se ona složila i detaljno su se o svemu dogovorili. Dva dana nakon toga javio joj da je avionska karta rezervisana za 16. januar", kaže izvor, dobro obaviješten o dešavanjima u porodici slavnog fudbalera.

Karleuša nije imala pojma o planovima svog supruga i Miloševićeve, te nije zbog toga naprasno odlučila da otputuje u Guangdžou, već afere koji je u međuvremenu izbio.

"Jelena je pobegla iz Beograda zbog po*no-skandala. Užasno je podnijela to što su se njene go.le slike i snimci pojavili u javnosti, pa je pozvala Duška i rekla mu da hoće da dođe kod njega dok se bura ne stiša. Šta je on mogao drugo da kaže osim da se složi s njom. Tako je Jelena sa Atinom i Nikom stigla u Kinu samo dan ranije nego što je Sofija trebalo da dođe. Koliko znam, Duško je porukom javio Sofiji da je došlo do promjene plana i da će Jelena doći kod njega. Njoj nije bilo pravo kad je to čula, ali se nije naljutila na njega, svjesna je da nije imao izbora", završava izvor za "Kurir".

Pogledajte kako izgleda lijepa manekenka i biće vam jasno zašto je izgubio glavu za njom: 

(Novi.ba/Kurir.rs)

 

Novo