ZGODNA GLUMICA SE RAZGOLITILA I POKAZALA SAVRŠENU FIGURU: Uveliko je u petoj deceniji ali izgleda kao tinejdžerka (FOTO/VIDEO)

E buraz
ZGODNA GLUMICA SE RAZGOLITILA I POKAZALA SAVRŠENU FIGURU: Uveliko je u petoj deceniji ali izgleda kao tinejdžerka (FOTO/VIDEO)
.

Kate Beckinsale u 43-oj izgleda savršeno, no to je ne sprječava da se povremeno našali na svoj račun. Glumica je naime na svom Instagram profilu podijelila video sa snimanja za naslovnicu magazina Shape u kojem pozira samo u donjem rublju te napisala.

 

– Evo kako me fitness režim pripremio za snimanje novog filma i  neugodno stajanje pred Francuzom samo u gaćicama – poručila je u šali.

 

Dobru  figuru Kate njeguje intenzivnim vježbanjem pet do šest puta sedmično s trenerom i, nećete vjerovati – kozom, a rekla je da najradije vježba odmah ujutro.

 

– Nisam po prirodi jutarnja osoba. Bilo bi mi draže kada bi svi lijegali u 4 ujutro i budili se u podne. Nažalost, svijet ne funkcionira tako pa nakon buđenja uglavnom samo posrćem uokolo – pojasnila je glumica jednom prilikom.

 

 

 

Heli Beri prkosi godinama: Glumica se skinula u provokativni bikini, i pokazala da joj godine ništa ne mogu

Heli Beri (Halle Berry) ruši sve standarde, očekivanja i predrasude. Naime, glumica je na Instagramu, uz čestitku za 2018. godinu, postavila sliku na kojoj je u kupaćem kostimu. 

Skrolajte do dna da vidite o kakvom se kostimu radi.

FIGURA ZA POŽELJETI : Mlada zvijezda podiže temperaturu izazovnim dekolteom : Slika broj TRI će vas izbezumiti

Pjevačica i glumica Demi Lovato, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje često, na radost fanova, objavljuje svoje seksi fotografije
Zgodna 25-godišnja brineta često ističe kako je danas zadovoljna svojim izgledom te da se više ne obazire na negativne komentare, pa na društvenim mrežama ne manjka njezinih izazovnih izdanja.

Njezina fotografija u seksi topu dubokog dekoltea i bez puno make upa, izazvala pravu pomutnju na internetu.


'Prekrasna kao i uvijek', 'Divna', samo su neki od komenatara koje su ostavili pratitelji bivše teen zvijezde.

'Zadnjih godinu dana radila sam na sebi više nego ikada. Potpuno sam se predala procesu prihvaćanja same sebe i čini mi se kako se to vidi i na mojim fotografijama', izjavila je nedavno Demi Lovato koja se ponosi.

 

 

Novo