ALEKSANDRU PRIJOVIĆ USLIKALI PRED POROĐAJ, NIKADA DEBLJA NIJE BILA: Potpuno se transformisala, pogledajte slike (FOTO)

Show
ALEKSANDRU PRIJOVIĆ USLIKALI PRED POROĐAJ, NIKADA DEBLJA NIJE BILA: Potpuno se transformisala, pogledajte slike (FOTO)
.

Pjevačica Aleksandra Prijović nalazi se u sedmom mjesecu trudnoće i trenutno uživa u porodičnim praznicima sa najbližima.

Prije nekoliko dana pjevačica se slikala sa suprugom Filipom Živojinovićem, majkom Borkom Mihajlović, kao i Filipovom majkom Zoricom Nakić. 

Svi su zaključili kako pjevačici prija odmor, jer naprosto blista.

A ovo je snimak na kojem se jasno vidi njen stomak:

Pjevačica se novim fotografijama pohvalila na svom profilu na Instagramu, a mnogi su primijetili da Aleksandra izgleda drugačije.

Naime, pjevačica je skratila kosu, te tako sada fura moderan paž.

Sudeći po komentarima, fanovima se njen izgled veoma dopada.

Iako je pjevačica Aleksandra Prijović tek u sedmom mjesecu trudnoće, njen kum Aco Pejović uveliko se sprema za veliko slavlje kada mališan dođe na svijet.

- Svi smo uzbuđeni i jedva čekamo trenutak kada će Aleksandra donijeti na svijet njihovog nasljednika - priznao je Pejović i dodao:

- Dogovorio sam se sa Filipom da ćemo slaviti tri dana i da će slavlje trajati do jutra. Svi znaju da sam kafanski čovjek, tako da sam za tu priliku rešio da dam sebi oduška i napijem se sa Filipom. Biće muzike, tamburaša, svi ćemo nazdraviti u čast rođenja kumića Aleksandra - izjavio je Aco.

- Kuma Aleksandra neće biti u mogućnosti da prisustvuje tom slavlju, ali slaćemo joj snimke i slike, a kada ona i beba izađu iz bolnice, napravićemo reprizu. To će biti najbolja žurka. Filip i ja ćemo se potruditi da gostima priredimo nezaboravan provod - zaključio je folker.

Aleksandra Prijović nedavno je ušla u sedmi mjesec trudnoće, a ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je pjevačicu u šetnji sa psom.

Aleksandra je iz zgrade izašla u bijelom kaputu ispod kog se nazirao trudnički stomak. Pjevačica je imala problem kada je psa trebala da uvede u automobil, a razlog šetnje bila je posjeta veterinaru u jednoj beogradskoj klinici za kućne ljubimce.

Trenutno najpoznatija trudnica u Srbiji izlazak iz stana, u kom živi sa svojim suprugom, Filipom Živojinovićem, iskoristila je da posjeti frizera, ali i da se vidi sa svojim prijateljima.

Pogledajte video:

 

Novo