DRAGIČEVIĆ SE OGLASIO NAKON 8 DANA: Niko nije odmah primijetio ovaj detalj, pogledajte šta je čudno u Davorovom klipu

Bosna i Hercegovina
DRAGIČEVIĆ SE OGLASIO NAKON 8 DANA: Niko nije odmah primijetio ovaj detalj, pogledajte šta je čudno u Davorovom klipu
.

Nakon osam dana jučer se prvi put oglasio Davor Dragičević. 

Davor je  podsjetimo nestao nakon protesta u Banja Luci 30. decembra, kada je MUP RS uhapsio veći broj pripadnika grupe "Pravda za Davida". 

U videu na Facebook grupi "Pravda za Davida" koji je objavila Davorova bivša supruga Suzana Radanović, poručio da je još pri zdravom razumu i da ga nisu uspjeli likvidirati. 

"Mogu me fizički ub iti, ali ostalo mi nikada neće oduzeti, a to je istina i pravda za Davida. Istinu znamo i zato je jedini zahtjev da se predmet prebaci na državno tužilaštvo i sve će vrlo brzo biti gotovo. To je ono čega se oni plaše. Nijednu grešku nismo napravili za 10 mjeseci, a ophode se tako prema nama jer nemaju gdje", kazao je Dragičević.

Poručio je ljudima iz grupe "Pravda za Davida" da nemaju sebi šta zamjeriti te da bi vlasti uradile isto i da nisu bili na ulici. Kazao je da ga mogu ubiti, a ako mu se nešto desi, krivci za to su Dragan Lukač, Darko Ilić, pripadnici MUP-a RS s press konferencije, Milorad Dodik, Željka Cvijanović, tužioci i svi oni koji su učestvovali u montiranom procesu u ubistvu njegovog djeteta. Poručio je kako nikome ko je napustio grupu "Pravda za Davida" ne zamjera i zahvalio se svima što su bili uz njega.

Loading...

"Ja idem do kraja, s vama ili bez vas. Ja nikada neću odustati. Ubili su mi dijete. Mir Božiji, Hristos se rodi svim pravoslavnim vjernicima. Nek' im dođe mir u kuću. Nek' budu danas sa svojim porodicama. Meni treba pravda za Davida Dragičevića. Ja vas nisam napustio i neću vas nikada napustiti. Također, vjerujem, ni vi mene. Idem do kraja, hrabro i istrajno", rekao je između ostalog Davor. 

No, njegov video izazvao je lavinu komentara, pa su mnogi korisnici interneta komentarisali kako je video u kojem se Davor obraća montiran. 

 

 

 

 

U Facebook grupi "Pravda za Davida" napisali su kako je Davorov video autentičan, te kako su ovakvi komentari samo "teorije zavjere". 

Novo