Ako želi da vas osvoji svaki momak će vam podvaliti ovih SEDAM laži

E buraz
Ako želi da vas osvoji svaki momak će vam podvaliti ovih SEDAM laži
.

Kada izlazite sa tipom, on postaje središte vašeg svijeta. Život postaje lijep i provodite veći dio svog vremena zajedno. Ali život nije bajka koja završava sretno poslije. Kada ste u vezi, postoji stalni strah da ga izgubite.

Vaši strahovi i sumnje teško su vas udarali kad je iznenada prestao dati svojih 100%. Počinjete osjećati pomak u svom stavu. To je tačno kada trebaš uzeti sve u svoje ruke. Potražite ove znakove.

Njegov mobilni je izvan dometa

Odjednom ima lozinku o svemu što posjeduje! Njegova je privatnost problem i to je nešto što nije za raspravu. On drži telefon dalje, i postaje neugodno kad sjedite blizu njega dok on šalje SMS. Tajni tekstovi, e-poruke ili čak pozivi postaju česti.

 

Nema komunikacije

Komunikacija je ključ za stabilne odnose. Kada vaš partner prestane komunicirati, uzmite ga kao crvenu zastavicu. Ako iznenada gubi interes za izgradnjom razgovora, prestaje vam govoriti o svojim prijateljima ili radu, to je definitivan znak problema.

 

Neverbalni jezik se mijenja kad je oko vas

Možete znati kada nekome nije ugodno ili se pretvara da je normalno oko vas – pogotovo kada je neko s kojim ste puno vremena provodili u posljednje vrijeme.

 

Novi prijatelji za koje niste čuli da postoje do sada

Primjećujete li da je sada pronašao novu grupu prijatelja? Jeste li se upoznali? Ako nema ničega za skrivanje, uključiće vas u svoju društvenu grupu, ili ako ne, barem ćete ih poznavati po licu.

 

Osjećam se krivom

Napad je najbolja odbrana, a varalice to najbolje znaju. Oni troše znatno vrijeme planiranja kako pokrivati svoje staze. Oni predviđaju vaš odgovor i spremni su se nositi s njom. Oni će vam prebaciti krivnju.

 

Otkazuje planove

Vi ne provodite onoliko vremena koliko ste nekoć koristili i to duboko utiče na vas. Ako vaš dečko ili partner poništava svoje planove s vama, znajte da on stvara nove s nekim drugim. Čak i kada se pojavi, on je rastresen i želi otići.

 

Previše je dobar da bude istinit

Je li vaš dečko odjednom pretjerano prijateljski i ne možete vjerovati svojim sretnim zvijezdama? Dva su razloga zašto bi varalica ili lažljivac postali suviše predobri da bi bili istiniti. Imajući aferu može učiniti da se neko osjeća privlačnijim i sretnijim uopšte.

SUROVA ISTINA : Muškarcima nisu ni na kraj pameti ove stvari s kojima se žene bore

Sigurno će biti zanimljivo i sadašnjim i budućim roditeljima da vide kako stvarno izgleda materinstvo i kako jedna majka provodi svoje dane. Treba da znate da nema ljepšeg i težeg zadatka od brige o djeci i skidamo kapu svim mamama na ovom svijetu.

Dnevna rutina


Dnevna rutina svih majki na poodiljskom odsustvu izgleda ovako: nahrani, operi, promijeni pelenu, počeši, nahrani, promijeni pelenu, operi odjeću (da, bebe mnogo balave i pljuckaju!), igraj se sa zvečkom, opet opera, nahrani, prošetaj… U takvim okolnostima, čak i odlazak lekaru na rutinski pregled je nešto krajnje neubičajeno.

Bez rasporeda


Čini se da ništa ne može biti pogodnije za majku i bebu od praćenja rasporeda. Čak i pedijatri to savjetuju. Ipak, gruba stvarnost se često umiješa u planove. Vrijeme za spavanje? Beba plače i odbija da bude u krevecu. Odbija hranu. Vrišti dok je šetate u kolicima. Mama može samo da prihvati i da se prilagodi promijenljivom raspoloženju svog šefa, ovaj, bebe.


 
Ne vidite rezultate svog rada

 

Šta može biti prijatnije od osjećaja da ste radili naporno na nečemu i ostvarili željeni cilj? Avaj, žena na porodiljskom odsustvu može samo da sanja o dostignućima. Koliko god teško radila za dobrobit porodice, rezultati nisu nikada vidljivi. Teško je održavati red u kući, jer samo što ste pokupili igračke sa poda, one su se ponovo našle na njemu. Oprali ste tonu prljavog veša ujutru? Do uveče već imate gomilu isflekane odjeće.


Manjak samopouzdanja

 

Materinstvo utiče na karijeru, društveni život i na tijelo žene. Ovo je najčešće privremeno, ali žene na porodiljskom odsustvu ovo sigurno ne znaju. Hoće li biti u stanju da se vrati na posao? Kad? Hoće li se vratiti u staru formu? Hoće li biti zanilmljiva svojim nevjenčanim prijateljima, jer više zna o grčevima i dojenju nego o filmovima i modi? Takve misli su joj stalno na umu i ne doprinose njenom samopouzdanju.


Bezuslovna ljubav

Umor, dosadna rutina i sumnja u sebe nekako nestanu kada joj se beba osmjehne po prvi put i kaže “mama” ili “volim te”. Proklete bile sve teškoće! Vrijeme je za.. još jedno porodiljsko odsustvo!

Novo