ŽARILA JE I PALILA ESTRADOM 90-TIH: Njene hitove su svi znali, a onda je PROMIJENILA PROFESIJU (FOTO)

Show
ŽARILA JE I PALILA ESTRADOM 90-TIH: Njene hitove su svi znali, a onda je PROMIJENILA PROFESIJU (FOTO)
.

Pjevačica Marina Živković koja je devedesetih harala scenom potpuno je promijenila svoj život, a mnoge su itekako iznenadile spekulacije da je pored promjene imena postala bijeli mag.

Ona je osvojila scenu devedesetih godina, a pored toga što je odlično pjevala rok muziku proslavila se narodnjacima.

Njene pesme su se pevale svuda, imala je veliku popularnost, a posle 2000. snimila je samo nekoliko pjesama. Onda se povukla sa scene i, kako se pričalo, postala bijeli mag.

Ja sam samo provodnik nečega što je iznad nas. Svaki tretman se radi rukama, ali bez dodirivanja pacijenata. Pored toga, završila sam i kurs pranik hilinga, koji je takođe zasnovan na liječenju energijom, ali tada radim i molitvu dok kod rekonekcije ispražnjujem um i nemam nikakve misli. Samo pratim svoje ruke kuda treba da idu- rekla je pjevačica jednom prilikom.

Spekulisalo se da je promijenila i ime pa pored postojećeg po kojem je svima poznata, ima i novo - Maha Mantra (Velika Mantra). Međutim Marina se o tome nije izjašnjavala. Njeni najveći hitovi "Bolujem u sebi", "Reci, reci da", "Ne idi od mene", "Uzmi ili ostavi" pjevaju se i danas.

POKAZALE SVOJE ZAVIDNE OBLINE I RAZBUDILE MAŠTU MUŠKARACA : Niko ne može da ostane ravnodušan kad sretne jednu ovakvu

Novo