4 SAVJETA DA DOBIJETE OBLINE NA PRIRODAN NAČIN: Kad čujete koliko je lako, počet ćete ODMAH

Praktična žena
4 SAVJETA DA DOBIJETE OBLINE NA PRIRODAN NAČIN: Kad čujete koliko je lako, počet ćete ODMAH
.

Dok je bezbroj dijeta za gubitak kilograma, malo je onih koji vode brigu o ljudima koji očajnički žele nabaciti koje kilo.

Uputstva o dijetama koje pomažu da izgubimo višak kilograma svugdje možemo naći, ali kada je u pitanju debljanje, stvar je teža.

Za vas smo pripremili 4 savjeta koji će vam pomoći da dobijete obline o kojima sanjate:

1.Popravite apetit  

Apetit možete popraviti uz nekoliko trikova. Prije svakog obroka popijte čašu soka – jabukovo sirće sa malo šećera. Umjesto soka možete pojesti nekoliko mandarina, jabuku ili grejp. Ovo voće će probuditi vaš apetit.

2.Pijte vodu

Pokušajte da tokom dana popijete najmanje jedan litar vode. Voda učestvuje u raspodeli hranljivih materija po cijelom tijelu. Nestašica vode u organizmu može izazvati nagli pad težine.

3.Obratite pažnju na kvalitet obroka

Možete jesti puno, ali ako se vaši obroci sastoje od brze hrane i nezdravih grickalica, nećete izgraditi mišićnu masu. Zamjenite štetnu hranu zdravim namirnicama. Jedite hranu od žitarica i dosta voća. Kombinujte proteine sa ugljenim hidratima.

4. Fizička aktivnost

Svakodnevni trening će vam omogućiti da brzo izgradite mišiće. Zapamtite da trening ne mora da bude intenzivan i težak, već da je izuzetno važno da se redovno obavlja.

Poput magneta privlače muškarace: Ali pogledajte probleme sa kojima se susreću samo djevojke sa velikim grudima

Novo