SAN SVAKOG MUŠKARCA! Za njenim oblinama svo lude,ona ima najbolje obline na svijetu

E buraz
SAN SVAKOG MUŠKARCA! Za njenim oblinama svo lude,ona ima najbolje obline na svijetu
.

Jen Woflie australska je fitness zvijezda s adresom u SAD-u, koju samo na Instagramu prati više od milion ljudi. Osim fitnessom, Jen se bavi košarkom i kuhanjem, ali najveću pažnju zaokupila je svojim oblinama koje nerijetko ističe u oskudnim opravicama za vježbanje.

Lijepoj Australki košarka ne služi samo za poziranje,u jednom intervjuu rekla je kako igra čitav život te da joj je omiljeni igrač svih vremena Michael Jordan, prenosi Maxim.

 

Provokativne fotografije nisu joj strani, a zadnjicu, na radost svojih mnogobrojnih fanova, pokazala je već nekoliko puta.

IZBEZUMIT ĆETE SE! Voljeli ste ga i mislili da je dobrica? Evo kakav je Džeki Čen u PRAVOM životu

Slavni 64-godišnji glumac Džeki Čen je ovih je dana svoju autobiografiju preveo s kineskog na engleski jezik. U knjizi Never Grow Up iskreno je opisao svoje probleme, a sve je to bila posljedica, kako je rekao, nagle slave, koja ga je potpuno izopačila.


- Bio sam stvarno pravi kreten", kaže Čen, kojeg su proslavili akcioni filmovi, da bi kasnije i sam postao scenarista, filmski producent i reditelj - kaže Čen. 


On je rođen u Hong Kongu 1954. godine, kao dijete kineskih izbjeglica. Već sa osam godina počeo je da dobija prve uloge, a do 2016. godine dogurao je do Forbsove liste najuticajnijih i najplaćenijih glumaca. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 360 miliona dolara.

- Kad sam zaradio prvi veći novac, odmah sam počeo nemilice da ga trošim. Ali, problem je bio što sam počeo neumjereno da "ločem". Ujutro bih se vozio gradom u Poršeu, a uveče u Mercedesu. 

Oženio se 1982. godine Džoan Linom, tajvanskom glumicom s kojom je dobio dvoje djece.

- Jedno vrijeme sam bio grub i žalim zbog toga, kaže Čen. Nije se samo uplašio Džejsi, nego je ostala bez riječii moja supruga - priznao je glumac.


Glumac kaže da je jednom otišao u grad u društvu kaskadera koji ga je mijenjao u opasnim filmskim scenama. U džep je strpao 64.000 dolara i krenuli su u kupovinu.

 

- Htio sam u tih nedjelju dana pauze od snimanja da kupim sve što mi srce poželi. Toliko keša nikad nisam imao u džepu. Ušli smo u prodavnicu s dragim kamenjem. Rekao sam prodavcu: Pokaži mi najskuplje. Izvadio je sedam primjeraka, a ja sam mu rekao: Daj sve. I ne moraš da umotavaš. Plaćam u kešu - rekao je.

Čen za sebe kaže da je u to vrijeme bio "neuki momak koji je preko noći zaradio 10 miliona dolara" i da nije čudno što se ponašao nezrelo jer su mu silna slava i bogatstvo uarili u glavu. Takođe je priznao da je varao svoju suprugu sa mladom ljepoticom Elejn Ng Ji Li, koja je bila Mis Azije 1990. godine.

 

Ipak u knjizi ne spominje svoju vanbračnu kćerku Etu Ng, danas 19-godišnju djevojku, koju je dobio u toj avanturi.

Eta je svojevremeno izjavila da Čena nikada nije smatrala svojim ocem, pa je o tome ostavila i poruku na Instagramu:


- Dom je porodica koju možete sami da odaberete .. Ljubav je nesumnjivo jača od krvi  - rekao je Džeki.

Čen je u knjizi priznao i da je, ubrzo nakon što se oženio, počeo da izlazi po klubovima i vara suprugu s mladim i zgodnim djevojkama.

 

- Sjećam se da sam, prilikom jednog takvog noćnog izlaska, upoznao predivnu djevojku jake ličnosti, a jedino što sam znao bio je njen nadimak - Broj 9.Nastavili smo da se viđamo u njenoj maloj sobi s vrlo niskim plafonom. Sjećam se da su mnogi pokušavali da nas gledaju kroz male pukotine na vratima. Ali meni je ta sobica bila pravi mali raj... - otvoreno priznaje glumac. 

Na kraju je priznao da mu je danas žao što je varao suprugu i da je zbog toga još više cijeni.

- Zapravo sam srećan čovjek jer je uz mene uvijek bila i ostala Lin. Ona je vrlo jaka žena, u mnogim situacijama mnogo jača od mene -  kaže on, a mi priznajemo da nas je ovo mnogo iznenadilo od gospodina "Dobrice".

Novo