RECITE ZBOGOM ISPUCALIM VRHOVIMA KOSE! Uklonite ih bez skraćivanja i milimetra dužine kose!

Praktična žena
RECITE ZBOGOM ISPUCALIM VRHOVIMA KOSE! Uklonite ih bez skraćivanja i milimetra dužine kose!
.

Ispucali vrhovi su problem koji se može riješiti samo šišanjem, odnosno odstranjivanjen dužine dijela kose koji je ispucao. 

Jedini pravi lijek za oštećene i ispucale vrhove jest rezanje iako postoji cijeli asortiman proizvoda koji mogu djelomično popraviti ovo stanje kose. 
Mnogim ženama ova situacija teško pada, osobito onima koje puštaju svoju kosu i žele što brže doći do duge frizure. Ipak, postoji rješenje i za one koje ne dozvoljavaju ni centimetar, a to rješenje naziva se „hair dusting“.


Ovo nije najnovija tehnika, no u današnje je vrijeme ponovo postala jako popularna. Tom se tehnikom ispucali vrhovi odstranjuju bez da izađete iz frizerskog salona s dvostruko kraćom frizurom. 


Riječ je o tehnici kojom se zahvaćaju samo oštećeni dijelovi bez da se dira dužina kose, a odstranjivanjem se potiče daljnji rast, kao što se i sprječava lomljenje vlasi. 


Ova metoda podsjeća na uklanjanje dlačica s kaputa, te se može koristiti na svim tipovima i dužinama kose, a ne samo kod onih na dnu. Neki frizeri ovu tehniku odrađuju pomoću žileta ili vatre, no ova nam se tehnika čini najmanje stresna. Slažete li se?

„BOLI KOSA“ NIJE SAMO IZRAZ! Postoji objašnjenje zbog čega dolazi do ove pojave!

 

 

Novo