OVO NIJE NIMALO DOBRO: Prosinečki hitno prebačen u OPERACIJSKU SALU, OGLASILI SE DOKTORI!

Bosna i Hercegovina
OVO NIJE NIMALO DOBRO: Prosinečki hitno prebačen u OPERACIJSKU SALU, OGLASILI SE DOKTORI!
.

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki ponovo je završio na operacionom stolu, a njegovo stanje je trenutno stabilno.

NA DODJELI ZLATNE LOPTE IZNENADA SE JAVILA KOLINDA, MODRIĆ SE ZALEDIO: "Ovo ti moram reći"​

"Prosinečki je ponovno morao biti operiran. Rana mu je sporo zarastala", rekli su iz Kliničkog centra Sarajevo i dodali kako je operacija bila neizbježna, piše "Index.hr".

Prosinečki je zbog problema s tankim crijevom prvi put operiran 23. novembra. Zahvat je tada trajao tri sata.

"Prosinečki je uspješno operiran, riječ je o problemu s divertikulom tankog crijeva, dobro je podnio operaciju i njegovo stanje je stabilno. Trenutno je na odjelu intenzivne njege gdje će ostati nekoliko dana. Obitelj, prijatelji i nogometni savez BiH zahvaljuju se svima na pozivima i porukama podrške. Izborniku želimo što brži oporavak i nove životne i sportske pobjede", objavio je tada NS BiH.

Trener reprezentacije BiH je u petak trebao izaći iz bolnice, ali stanje se zakompliciralo pa je morao na novu operaciju.

 

Ovo nije prvi put da Prosinečki ima problema sa zdravljem. On je 2009. godine imao problem sa želučanom bakterijom, koja mu je uzrokovala problem sa centrom za ravnotežu.

 

 

Novo