Ovih PET STVARI morate IZBACITI iz vašeg ORMARA!

Moda i ljepota
Ovih PET STVARI morate IZBACITI iz vašeg ORMARA!
.

Mnogo puta smo rekle da se moda vraća i da neke komade treba sačuvati ali i neke baciti.

Tačno je da se s vremena na vrijeme u modu vrati nešto što smo davno nosili, ali ipak postoje neki odjevni komadi kojih trebamo da se riješimo jer im nije mjesto u našem ormanu.

Sledeće komade odjeće i obuće možete odmah da bacite u kantu za smeće bez grižnje savjesti. Ovo posebno važi za dame koje su već zašle u tridesete.

Neudobne štikle

Možda vam je u nekim mlađim godinama bilo skroz ok da obujete preuske i previsoke štikle, ali više nema potrebe da patite u nečemu što će vam napraviti više štete nego koristi.

Pretjerano pocijepane pantalone

Ovakva odjeća izgleda diskutabilno na svima koji su stariji od 15 godina. Odlučite se za nešto suptilnije proreze, a pri kupovini obratite pažnju na kroj farmerica tako da najviše odgovara vašoj figuri.

HIT BOJE ZA NOKTE OVE JESENI I ZIME! Ovo su najaktuelnije boje lakova ove sezone!

Prekratke suknje

Minići izgledaju atraktivno i moderno pogotovo ako su noge vaš glavni adut.

Nakon školskih i studentskih dana kada počnete da se osjećate ozbiljnije, primijenite to i na vaš fizički izgled i oblačenje.


Patike na punu petu

Ovakav tip odjeće nije uopšte u trendu pa zamijenite par ovakvih patika klasičnim bijelim patikama koje će savršeno da idu uz svaku vašu kombinaciju.

Neugledna kućna odjeća

Ne kažemo da u kući trebate da nosite farmerke i budete tip-top sređene, ali budite taman toliko dobro sređene da u svakom trenutku možete da otvorite vrata neznancu i izgledate savršeno. Najudobnije ćete se osjećati u kompletu trenerki koje su iste boje.

DLAČICE IZNAD USANA UKLONITE OVIM POVRĆEM: Bit ćete ODUŠEVLJENI rezultatom!

Novo