PROCURILI NOVI DETALJI O DARKU LAZIĆU: Kad čujete šta je HRVATSKA pjevačica otkrila o njemu, ZGROZIT ĆETE SE!

Show
PROCURILI NOVI DETALJI O DARKU LAZIĆU: Kad čujete šta je HRVATSKA pjevačica otkrila o njemu, ZGROZIT ĆETE SE!
_

Darko je bio u opijenom stanju, a prema nezvaničnim informacijama, nije se ni vezao sigurnosnim pojasem.

Folk pjevač Darko Lazić (27) postao je svjestan sopstvene krivice zbog svega što se trenutno događa. Darko se nedavno žalio kako mu je teško i da bi vratio vrijeme da može. 
„Takve gluposti da on sebi želi oduzeti život, to stvarno nema veze s pameti. Darko je mlad momak i mislim da ima milion razloga za život“ - oštro je rekla Olivera Matijević, pjevačica iz Zadra.

Lazić je 24. oktobra sletio s ulice automobilom kod Brestača. Darko je imao nedozvoljene supstance u krvi, a prema nezvaničnim informacijama, nije se ni vezao.

„Voli aute i motore, ali oprezan je uvek bio. Vozio me naravno i nikad nije divljao niti se glupirao po ulici“ - izjavila je Olivera.

Darka je upoznala u Beču na svadbi na kojoj su zajedno pjevali. Navode mediji kako su njih dvoje u vezi nakon što se Lazić rastao od supruge Ane Sević, Olivera je opovrgnula.
„Ja i Darko smo pre svega prijatelji i kolege i prema njemu imam veliko poštovanje. Kao osoba je divan, veseo i dobra duša. Pomogao bi svima, pre bi dao drugima nego sebi“ - objasnila je pjevačica.

Pamti njihov poslednji razgovor prije nesretnog događaja. Razgovarali su o njegovim planovima i šta donosi sutra, koju je Lazić umalo izgubio.
„On je kao pevač izuzetan vokal i talent kakav se retko može u današnje vreme čuti. Kada smo razgovarali o budućim planovima, bio je srećan i onaj njegov osmeh je bio poseban“ - rekla je. S Darkom nikada nije imala saradnju, niti je, kako kaže, u intimnim odnosima s pjevačem.

„Nisam bila u bolnici kod Darka jer je takvo stanje kakvo jeste i nažalost ne može ga niko osim roditelja i rodbine videti“ - rekla je Olivera.

 

Novo