RAZVELE SU SE, A ONDA OBUKLE NAJŠOKANTNIJE HALJINE: Ovo se zove OSVETA, muškarcima dale do znanja šta su izgubili

Moda i ljepota
RAZVELE SU SE, A ONDA OBUKLE NAJŠOKANTNIJE HALJINE: Ovo se zove OSVETA, muškarcima dale do znanja šta su izgubili
.

Modni potez kad žena prekine vezu ili brak zove se osvetnička haljina jer se njime poručuje bivšem: "Vidi šta si propustio", a ako pomaže ženi da se lakše izbori sa emotivnim porazom, onda se može gledati i kao metoda psihoterapije.

Larsa Pipen razvela se od NBA legende Skotija Pipena i prije nekoliko dana na svečanosti u Holivudu nosila maksimalno izazovnu haljinu od lateksa. Najbolja prijateljica Kim Kardašijan Vijest i uspješna poslovna žena postavila je visoke standarde kada je izazovnost osvetničkih haljina u pitanju.

Lalu Entoni je bivši suprug NBA košarkaš Karmelo Entoni prevario sa go-go igračicom. Doskočila mu je ovom haljinom koju je nosila na Met gali 2017. u Njujorku.

Osvetničke haljine žene nose i ne bi li dokazale da bolje izgledaju od žena sa kojima su ih partneri prevarili.

Alesandra Ambrosio je osvetničku odjeću ponijela prije nekoliko mjeseci na amFar gala svečanosti u Hong Kongu, piše magazin "Žena.blic".

Bilo je to neposredno nakon njenog razlaza od dugogodišnjeg partnera Džemija Mazurija sa kojima ima dvoje djece.

Princ Čarls je prije nekoliko decenija javno priznao da je suprugu princezu Dajanu varao sa Kamilom od Kornevela. Ubrzo nakon tog priznanja princeza Diana je na svečanosti u Londonu ponijela najpoznatiju osvetničku haljinu u historiju, model grčke dizajnerke Kristine Stambolije.

ZA NOVAC NIJE SIGURNO: Znate li čemu služi DŽEPIĆ na ženskim gaćicama? NISMO MOGLI NI SLUTITI

 

Novo