DEBELE A USPJELE DOGURATI DO SVJETSKE SLAVE! Deset najzgodnijih “plus size” modela na svijetu

E buraz
DEBELE A USPJELE DOGURATI DO SVJETSKE SLAVE! Deset najzgodnijih “plus size” modela na svijetu
.

Konačno, nakon dugo vremena borbe, modna industrija je popustila i od sada ćemo češće viđati normalne djevojke na modnim pistama. “Plus size” modeli, kako su ih do sada nazivali, zapravo postaju normalne, i trend kako bi djevojke trebale izgledati – baš taman na svim mjestima.

Provjerite koje su to cure uspjele dogurati do svjetske slave. Vrijeme je za revoluciju.

10. Nadia Aboulhosn


Nadia Aboulhson je 26-godišnjakinja koja je već proglašena novom Kim Kardashina. Zovu je još Instagram Kraljica i već je dospjela na naslovnice nekih poznatih časopisa poput Vogue Italija. Osim što izgleda odlično, Nadia je i vrlo talentirani modni dizajner te trenutno radi liniju za Boohoo.

9. Tia Duffy


Irci mogu biti vrlo ponosni na svoju sunarodnjakinju Tiu Duffy koja ponosno kroči svjetskim modnim pistama. Iako u rodnom Dublinu nije dobila željenu pažnju, trenutno je bukirana za najveća svjetska modna događanja, od Londona, Pariza do New Yorka.

8. Denise Bidot


Denise svoj izgled duguje vrlo zanimljivim genima budući da ima portorikanske i kuvajtske krvi, a rođena je u Miamiu. Nikada nije planirala postati model, već je otišla u Los Angeles kako bi bila visažistica. Tamo ju je netko nagovorio da stane pred kameru i tako je sve krenulo. Trenutno ima 28 godina i karijera joj raste iz dana u dan.

7. Louise O’Reilly


Louise je također iz Irske, ali se uz manekenstvo bavi i promicanjem prava žena s oblinama. U slobodno vrijeme održava svoj blog “Style Me Curvy” u kojem donosi vijesti iz svijeta mode, pogotovo za one s oblinama.

6. Ashley Graham

Djevojka iz Nebraske, SAD, ima 27 godina i ove godine je postala lice modne industrije za “plus” modele. Također je prva “plus” djevojka koja se pojavila u Sports Illustrated izdanju u kupaćim kostimima i iza sebe ima mnogobrojna pojavljivanja u časopisima poput Glamour, Vogue, Elle…

5. Robyn Lawley


Dizajnerica, fotografkinja, pisac i model, Robyn Lawley ima 25 godina i dolazi iz Australije. Nakon pojavljivanja u nekoliko časopisa, ubrzo je postala jedan od najutjecajnijih “plus” modela na svijetu.

4. Candice Huffine


Candice je prva “plus size” model koji se pojavio u Pirellijevom kalendaru. Ima 30 godina i u početku karijere je odbijala smršaviti kako bi promicala normalne djevojke.

3. Katya Zharkova

Ova 33 godišnja Bjeloruskinja je jedna od prvih osoba koja se borila s kritičkom modom industrijom. U svijet mode je ušla s 14 godina i sada iza sebe ima mnogobrojne modne kampanje.

2. Tess Holliday


Tess je jedna od najpoznatijih “plus size” djevojaka budući da je svoje probleme u modnoj industriji prikazala u odličnom dokumentarcu “Heavy”. Trenutno ima više od pola milijuna obožavatelja na Instagramu i nakon što je ove godine potpisala ugovor s Milk Model Management, postala je model s najvećih oblinama u modnoj industriji.

1. Kate Upton


Iako se neki neće složiti, Kate Upton ima obline za kojima sline milijuni muškaraca diljem svijeta. Svojom pojavom ruši sve mitove o manekenkama, a ima tek 22 godine.

Novo