OVE KOMADE MORATE IMATI U ORMANU: Poslovni stajling koji OSTAVLJA BEZ DAHA

Moda i ljepota
OVE KOMADE MORATE IMATI U ORMANU: Poslovni stajling koji OSTAVLJA BEZ DAHA
.

Ukoliko volite da budete perfektno obučene čak i na poslu, onda znate da je najbolji spoj pronaći modernu, udobnu, i kvalitetnu košulju, a koja se može nositi u svim prilikama.

Posao ne treba da nas ograničava u našem stajlingu, možete vrlo lako uz dobar komad košulje, da postignete elegantan i sofisticiran izgled, a opet veoma trendi.

Ova elegantna bluza od muslina je pravi pogodak! Blagi V izrez i diskretno naglašen struk daju posebnu čar svakom stajlingu.

Materijal je muslin predivnog kvaliteta, za raskošan osjećaj prilikom nošenja. Karneri obavezni ove sezone, te su ovi rukavi ukrašeni upravo njima.

Romantična i elegantna bluza sa blagim okovratnikom i diskretnim vertikalnim karnerima je totalni hit ove sezone. 


Ovo je odličan komad koji će upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju dajući joj notu posebnosti. Materijal je šifon sa svilenkastom notom.

Otmjena i elegantna bluza oplemenjena čipkom, širokim manžetnama i diskretnim karnerima je odličan izbor. 
Materijal je na bazi poliestera sa elastinom, tako da je veoma udobna i prijatna za nošenje. Odlično se uklapa u sve dnevne i večernje aktivnosti.

Boho stil ne prestaje da osvaja i dalje modni svijet. Ova elegantna bluza u je upravo u boho stilu, kraćeg je kroja, te je idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom.

Dodatak volana na rukavima daje joj posebnu čar. Poslovni dan učiniće veoma prijatnim. Utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osjećaj u sopstvenoj koži.

Novo