Prije samo 5 godina su svi mislili da žene koje nose ovakvu obuću izgledaju JEFTINO i KIČ, a sada je to GLAVNI SINONIM za ŠIK STIL!

Moda i ljepota
Prije samo 5 godina su svi mislili da žene koje nose ovakvu obuću izgledaju JEFTINO i KIČ, a sada je to GLAVNI SINONIM za ŠIK STIL!
.

Ove godine, sezona jesen/zima na modnu scenu nam je stigla prilično diskutabilna obuća, počevši od povratka kaubojki, preko ultra modernih "ružnih patika", pa sve do "vaskrsnuća" blih čizama kakve smo nosili početkom 2000-ih.

Svi ovi trendovi nailaze na podijeljena mišljenja, dok su ih neki rado prigrlili, drugi se zgražavaju. 

Najviše polemike i diskutabilnih mišljenja izazvale su bijele čizme i čizmice koje ne možete a da ne primijetite ako obilazite šoping centre ili "visite" na Instagramu gde iskaču na svakoj drugoj fotografiji. 


Naime, bijele čizme su veliki modni krik, a najaktuelnije su one u formi špic čizmica do zgloba sa blok petom ili veoma malom potpeticom, iako se nose i one naborane, koje sežu iznad koljena.


Prema mišljenjima, mnogi smatraju da je ovo prilično hrabar potez, ali umije da se isplati, prije svega kada izaberete čizmice koje pristaju vašem temperamentu i građi, i kada ih kombinujete jednostavno i vodite računa o krojevima koje nosite uz njih.
Iako zvuči nevjerovatno, ''nova crna je bijela'', bijele čizme su ponekad i zahvalnije od crnih, jer su jako efektne i ljepše se uklapaju uz različite nijanse, a idealne su za jesenje dane.

 

Novo