Čudni proizvodi na koji žene zapravo troše novac, broj 7 će vas nasmijati do suza

Moda i ljepota
Čudni proizvodi na koji žene zapravo troše novac, broj 7 će vas nasmijati do suza
.

Tokom svog života, žena će potrošiti oko 15.000 dolara na šminku sama, ali to nije jedino na što žene troše novac. I neke od tih stvari izgledaju ... Pa, samo pogledajte.

Volimo žene svih oblika i veličina, ali ne možemo izbjeći govoriti o nekim navikama potrošnje koje su čudne, poput kupnje na ovom popisu.

17. Jastuk za vježbanje

 

Popularnost tih jastuka zapravo je nevjerovatna. Ali pretpostavljamo da su svi ponekad osamljeni.

16. Pomoćni grudnjak

Ovo može spasiti život! To je izumila dr. Elena Bodnar, koja je tada bila osnivačica i predsjednica Instituta za istraživanje rizika za traume u Chicagu. Ovaj elegantni grudnjak pretvara se u dvije plinske maske s neovisnim sustavom remena. Imajući dvadesetogodišnje iskustvo u istraživanju pod njezinim pojasom, dr. Bondar bi trebao znati o čemu priča ... možda bismo trebali dobiti jedan?

170 hiljada eura je koštala vjenčanica, a torta 40 hiljada: Kada smo vidjeli mladoženju, zapitali smo se da li se bogata nevjesta usrećila

15. Cuchini

 

Ova jednostavna mala stvar će spriječiti prikazivanje u bilo kojoj vrsti gaćica ili hlača. Ali biste mogli dobiti odjeću u veličini da biste izbjegli taj problem.

14. Idemo cure

 

13. Boob ljepilo

 

12. Zaštita za pete

Da, dobro si pročitao. Izum, u početku, kao jednostavan zaštitni poklopac za pete, to se razvilo u modni trend i u osnovi vam omogućuje da odaberete tona stilova da obućete cipele.


11. BraZing

 

Za svakoga tko je umoran od gledanja jednostavnih grudnjaka, postoji tvrtka BraZing. Možemo najbolje objasniti što čine kao omotnice od remena. Naše jedino pitanje - je li doista tako drukčije od prije?

10. Podnožje stopala

9. Ta-ta ručnici

 

Znate li da su ručnici napravljeni za određene dijelove tijela? Da, a ovdje je boob ručnik - podrška i suhoća su njihova poruka, mislimo.

8. Naušnice buba

7. Ručni držač telefona

Za osamljenog među nama ... Tko još u životu želi razgovarati na telefonu i držati plastičnu ruku u isto vrijeme? Osim možda izumitelja ovog telefonskog slučaja.

6. Ryan Gosling jastuk

5. Zagrli prijatelja

 

Govoreći o iznimno maskulinim jastucima - ovdje je još jedan proizvod za ljude bez hrabrosti u životu. I to je također na lageru!

4. Smile trener

uje - očito su dame potpuno za kupnju ovog proizvoda na svoju vlastitu. Doslovno se proteže iz ugla vaših usta da vam pruži "savršen smiješak" - što god to značilo.

3. 

2. Pomagač ruževa

1. Bočni jastuk za spavanje

Jeste li se nasmijali ili ste našli nešto korisno na našem popisu? Obavezno podijelite s nama u komentarima i da vas Bog spasi od nepotrebnih kupnji!

ZUBI SU JOJ BILI PUNI KARIJESA, A ONDA JE POČELA KORISTITI OVO: Više nema nijedan pokvaren zub!

Novo