ŠAMPIONKA PROVOKATIVNOM FOTOGRAFIJOM ŠOKIRALA SVIJET: Slikala se u ovoj pozi i poručila "DOSTA JE BILO"

Moda i ljepota
ŠAMPIONKA PROVOKATIVNOM FOTOGRAFIJOM ŠOKIRALA SVIJET: Slikala se u ovoj pozi i poručila "DOSTA JE BILO"
.

Htjela je oboriti još jedan rekord, ali ako ne može - nema veze. Tu je Instagram

Američka skijašica Lindzi Von (34) izjavila je zimus na OI u Pjongčangu da joj je cilj još da obori rekord Ingemara Stenmarka od 86 pobeda u Svjetskom kupu, pa će se onda povući.

ONA JE NAJLJEPŠA SRPSKA SPORTISTKINJA, LJUDI NE MOGU SKINUTI POGLED: Udahnite duboko prije nego što vidite njeno tijelo

Izgleda je promijenila plan, budući da je saopštila kako se povlači 2019. sa skijaških staza.

"Ako uspijem da srušim rekord, ostvariću svoje snove. Ako ne, mislim da sam svakako imala nevjerovatno uspješnu karijeru, bez obzira na njen ishod na kraju. Ja sam skijašica s najviše pobjeda u istoriji. Fizički, došla sam do trenutka gdje više nema smisla da nastavljam. Želim da budem aktivna u starosti, ali moram i da gledam u budućnost. Ne samo ono što je ispred mene", istakla je Lindzi Von.

Amerikanka je u posljednje tri sezone imala puno problema sa povredama. Zbog toga se okrenula marketinškoj strani karijere.

Prihvatala je pozive za učešće na modnim revijama, odradila je nekoliko modnih editorijala, a i na Instagramu se "oslobodila" i nekoliko puta kačila prilično provokativne fotke u tangama i toplesu.

Vonova je u karijeri osvojila jednu zlatnu i dvije bronzane medalje na ZOI, dok je Svjetski kup osvajala dva puta, kristalni globus četiri puta.

OVO JE RIJETKO KO PRIMIJETIO NA KRALJEVSKOM VJENČANJU: Ono što je uradio MLADOŽENJA obišlo je svijet (FOTO)

Novo