KO BI REKAO DA JE ONA SESTRA POZNATE PJEVAČICE: Slikala se GOLA, nestala sa srpske scene, a evo kako danas izgleda

Show
KO BI REKAO DA JE ONA SESTRA POZNATE PJEVAČICE: Slikala se GOLA, nestala sa srpske scene, a evo kako danas izgleda
.

Snimila preko 20 singlova i samo dva studijska albuma, a bila je i učesnica rijalitija "Dvor". Ona je Tamara Todevska, rođena sestra pjevačice Tijane Dapčević koja je nastupala na poznatom festivalu 2011. godine gdje ju je srpska publika prvi put vidjela. Ona sada vodi porodični život, a fotografije na društvenim mrežama svedoče o tome koliko se promijenila.

Tamarino prvo pojavljivanje u javnosti bilo je 1997. kada je sa starijom sestrom Tijanom snimila duet, a proslavila hitom "1003".


Tamara je snimila preko 20 singlova i samo dva studijska albuma, a bila je i učesnica rijalitija "Dvor". Pjevačica se posljednjih godina ne pojavljuje u srpskim medijima, živi u Makedoniji, i dalje se bavi muzikom, ali je karijeru sada stavila u drugi plan i posvetila se porodici.

Nives Celzijus htjela pokazati novu frizuru, ali svi su gledali 'malo niže': Od ove fotografije MUŠKARCIMA NIJE DOBRO!


Prije tri godine sve je iznenadila vijest kada je Tamara saopštila da se udaje za bivšeg makedonskog košarkaša Aleksandra Dimitrovskog, poslije kratke veze.

Danas je u srećnom braku, ima kćerkicu Hanu (2), a uskoro će roditi i još jedno dijete, s obzirom da je u 7. mjesecu trudnoće.


Ona se jednom prilikom za potrebe kalendara slikala gola, što je u javnosti izazvalo veliku pometnju.

KARLEUŠA SE U MINIJATURNOM KUPAĆEM ISPRSILA, A ONDA ŽESTOK PAD: Sve joj ispalo, DUŠKO SKORO U ZEMLJU PROPAO (VIDEO)

Novo