HRVATSKA STARLETA SE SLIKALA SA SRPSKOM ZASTAVOM: Sada je sve u Srbiji zapalila onim što je napisala za Kosovo i Albaniju

Show
HRVATSKA STARLETA SE SLIKALA SA SRPSKOM ZASTAVOM: Sada je sve u Srbiji zapalila onim što je napisala za Kosovo i Albaniju
.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih starleta Ava Karabatić, pohvalila se na društvenim mrežama novima aktivnostima koje je očekuje u narednom periodu.

Dotakla se i sve popularnijih rijaliti programa. 

Ava se obratila svima koji se pitaju zbog čega je već duže vreme nema ni u jednom rijalitiju, dala opasku onima koji pominju njeno ime u televizijskim formatima, a potom otkrila da se sa nestrpljenjem priprema za jedan Fashion Week.

- Ako ste mislili da sam odustala od rijalitija, e sada ovo niste očekivali. Hvala mojim "prijateljima" što me stalno spominju. Da li vreba opasnost da nekom poremetim nešto? Pa, da. Ali, zato uskoro... S ponosom mogu reći da se vidimo ove godine na Fashion Weeku u Albaniji, ali na Kosovu... I ako vas zanima moje mišljenje o Kosovu, tu sam - završila je Ava na Instagramu, a mnogi su se poslije ovoga zapitali da li starleta zaista misli da je Kosovo u Albaniji?

NAKON PARADE PONOSA OGLASILA SE KARLEUŠA I ZAPALILA SRBIJU: "Reći ću vam šta je opasnije od pedera obučenog u srpsku narodnu nošnju"

 


Ava se, inače, nedavno slikala sa srpskom zastavom, a da li će se posle svoje "najave" naći u nekom srpskom rijalitiju, ostaje da vidimo.

 

Zadranka Ava Karabatić regionalnoj javnosti poznata, po svom ekscentričnom izgledu i ponašanju već neko vrijeme živi u Beogradu, gdje je izgleda konačno pronašla svoj put.

 

Naime, Ava koja se inače predstavlja kao profesorica latinskog i talijanskog jezika, manekenka, fotomodel i spisateljica, se sve manje spominje po medijima zbog svojih izjava, a održala je i svoju prvu izložbu slika pod nazivom Java Natale, čak je i najavila knjigu 'Dolina sunca' koja će govoriti o izbjeglicama.

Avi, čini se, ide dobro na svim poljima pa se na najnovijoj slici na Instagramu zahvalila i svojim fanovima:

''Ovu objavu htjela bih posvetiti mojim vjernim fanovima koje od milja nazivam 'moji avatari'. Zbog vas sam jača, upornija i ambicioznija. Niste svjesni koliko mi vaša podrška znači i to je najjači lijek kad čitam vaše poruke. Hvala vam'' napisala je ona.

NAKON TRI PROPALA BRAKA, NATAŠA SE PONOVO UDAJE?! "Sada ću IMATI NAJBOLJE djevojačko veče"

 

 

 

 

Novo